FOLLOW US: facebook twitter

Τάε Κβον Ντο Πύργου Πέλοψ: Δύο χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Κύπελλο

Ημερομηνία: 04-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Μεγάλη επιτυχία για τον Αθλητικό Σύλλογο Τάε Κβον Ντο Πύργου Πέλοψ στο Πανελλήνιο Κύπελλο «Γεώργιος Βόλαρης» που διεξήχθη στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας από 1 έως 3 Δεκεμβρίου, με τους αθλητές του συλλόγου να κατακτούν 2 χρυσά μετάλλια στην κατηγορία Ανδρών.

Πιο συγκεκριμένα ο σύλλογος συμμετείχε στο πρωτάθλημα με 5 αθλητές, με τον Παπανδρινόπουλο Δημήτριο να κατακτά την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών 87Kg-, τον Κουκούλη Παναγιώτη -Βασίλη να κατακτά επίσης την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στην κατηγορία Ανδρών 87Kg+, τον Γαλάνη Ανδρέα να κατακτά την 5η θέση στην κατηγορία Παίδων 61Kg-, έπειτα από 3 εξαιρετικούς αγώνες και μια ανάσα πριν τα μετάλλια, και τις αθλήτριες Παπανδρινοπούλου Αμαλία και Τσέλου Αφροδίτη ύστερα από μια εξαιρετική παρουσία στα τερέν του Σ.Ε.Φ. να δίνουν υπόσχεση για την κατάκτηση υψηλότερων στόχων στο άμεσο μέλλον.

Τους αθλητές συνόδευσαν οι προπονητές Γκοτσίνας Αντώνιος και Διαμαντέλλη Ελπίδα. Ο Πρόεδρος Αθανασόπουλος Βασίλειος και το Δ.Σ. του συλλόγου δίνουν πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές και τους εύχονται να διατηρήσουν το ήθος που έχουν και τη δύναμη ώστε να βρίσκονται πάντοτε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των αγώνων αλλά και της κοινωνίας μας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia