FOLLOW US: facebook twitter

Τα ερωτήματα του Τσουραπά για την καθαίρεσή του

Ημερομηνία: 29-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Γιώργος Τσουραπάς, αναφορικά με την απόφαση της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας  να τον απομακρύνει από τη θέση του Γενικού Γραμματέα, υποστηρίζει πως ουδέποτε κλήθηκε να συμμετάσχει σε συνεδρίαση της Επιτροπής Εκτάκτων Θεμάτων, ως εκ τούτου όποια απόφαση πάρθηκε ως εισήγηση για την Εκτελεστική Επιτροπή, δεν μπορεί να έχει καμία ισχύ.

Παράλληλα, σε ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, θέτει κάποια εύλογα ερωτήματα με αποδέκτη την ΕΠΣ Ηλείας.

Η ανάρτηση του Γ. Τσουραπά έχει ως εξής:

«Mε μεγάλη μου έκπληξη ενημερώθηκα από τον Τύπο «για την καθαίρεση μου»  από την θέση του Γενικού Γραμματέα της ΕΠΣ Ηλείας. Τα ερωτήματα:

1. Ως μέλος της Ε.Ε.Θ., η οποία εισηγήθηκε την καθαίρεση μου, υπάρχει πρόσκληση για να συμμετάσχω στην συγκεκριμένη συνεδρίαση;

2. Γιατί δεν αναφέρεται ο λόγος της καθαίρεσής μου, μομφή ή αδικαιολόγητη απουσία από συνεδριάσεις, να μάθουμε όλοι την αιτιολόγηση;

3. Κανένα μέλος της Ε.Ε., δεν διερωτήθηκε αν ισχύει πράγματι ο λόγος ή οι λόγοι της καθαίρεσης μου; Αφού με γνωρίζετε όλοι, δεν είπε κάποιος ρε παιδιά να τον καλέσουμε να μας πει την άποψη του; (αυτό με λυπεί πραγματικά).

Τα υπόλοιπα εν καιρώ!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος