FOLLOW US: facebook twitter

“Τα Χρώματα της Ήλιδας” επιστρέφουν με την μουσική παράσταση “ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΟΘΟΝΗ”

Ημερομηνία: 10-04-2024 | Συντάκτης:

Τα Χρώματα της Ήλιδας, φέτος παρουσιάζουν την 20η θεματική σεζόν τους μέσα στα 28 χρόνια καλλιτεχνικής παρουσίας στην περιοχή μας. Τίτλος της φετινής παράστασης είναι “Στη μεγάλη οθόνη”, μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο, ταξιδεύοντας σε 4 δεκαετίες από αυτήν του 1950 μέχρι και τη δεκαετία του ’80.

Ταινίες που χαράχτηκαν μέσα στις καρδιές όλων, αφ’ ενός λόγω των σπουδαίων σεναρίων που ζωντάνεψαν στο πανί από θαυμάσιους ηθοποιούς και αφ’ ετέρου γιατί αυτές οι ταινίες συνοδεύτηκαν από συγκλονιστικά τραγούδια. Την επιλογή των τραγουδιών και την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει, όπως κάθε χρόνο ο Γιώργος Γκιντζίρης που θα βρίσκεται και στο πιάνο.

Οι μουσικοί που συμμετέχουν είναι οι Παύλος Αυγερινόπουλος και Θανάσης Πουλακίδας στα μπουζούκια, ο Νίκος Στεφανίδης στην κιθάρα, Δημήτρης Μαλεβίτης στο μπάσο, Ελένη Τσαντίλη στο βιολοντσέλο, Δημήτρης Πανδής στα τύμπανα. Τραγούδι η Χαρά Σκουλαρίκου, ο Θανάσης Πουλακίδας και ο Γιώργος Γκιντζίρης. Στους διαλόγους οι ηθοποιοί Παναγιώτα Ιωάννου από την Ομάδα Τέχνης “Δούρειος Ίππος” και ο Γιάννης Μανώλης από τη Θεατρική Ομάδα Πύργου.

Την αφίσα φιλοτέχνησε ο Παύλος Αυγερινόπουλος.

Η φετινή παρουσία των Χρωμάτων θα μοιραστεί σε δύο διήμερα. Στις 19, 20 και στις 26, 27 Απριλίου στο Θέατρο Απόλλων στις 21:15.

Η είσοδος για το κοινό θα κοστίζει 8€ και το μαθητικό εισιτήριο 5€. Η προπώληση θα ξεκινήσει από τη Δευτέρα 15 Απριλίου, στο  Κατάστημα Οπτικών Πανδής, στην Οδό Πατρών 24 στον Πύργο.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος