FOLLOW US: facebook twitter

Τ. Ι. Σαραντόπουλος: “Διαβουλεύσεις με φορείς του εξωτερικού για την αξιοποίηση του Erasmus Plus και τους Ψηφιακούς Νομάδες” 

Ημερομηνία: 25-01-2024 | Συντάκτης:

Διαθέτοντας ισχυρούς δεσμούς με έμπειρους ομοϊδεάτες συνεργάτες τότε μπορούμε να συνδράμουμε στην Τοπική Κοινωνία αναλαμβάνοντας την υποχρέωση να διαμορφωθεί μία θεμελιωμένη βάση έτσι να τοποθετηθεί σε αυτή ένας πυλώνας ο οποίος θα στηρίξει τα μελλοντικά Έργα στα πλαίσια των Εθνικών και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων.

Τοποθετώντας στο Canva και την πολυετή εμπειρία και γνώση στη Διοικητική και Τεχνική υποστήριξη για τον Σχεδιασμό και την Υλοποίηση έργων και δράσεων μπορούμε ως ομάδα (Culture and Prosperity sce) να αξιοποιήσουμε θετικά τον Κόμβο Μεταφοράς Γνώσεων Central Knowledge Transferer HUB που βρίσκεται στα Κρέστενα. Θεωρώντας τον κόμβο ως  ένα αποθετήριο ιδεών φυσικών και νομικών προσώπων με διαφορετικές ειδικότητες, γνώσεις και παροχή υπηρεσιών κατορθώνει να συμβάλει, μέσα από τις συνεργασίες και τη δικτύωση, να δημιουργηθούν γέφυρες επικοινωνίας και να  δημιουργήσει νέες προοπτικές στην Διοικητική και Τεχνική υποστήριξη.

Οι συζητήσεις με εταίρους στο εξωτερικό επικεντρώνονται σε δύο άξονες διαβουλεύσεων:

📌 Στη διαμόρφωση μίας ολοκληρωμένης ατζέντας για την χάραξη στρατηγικών σχεδίων στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Erasmus Plus όπου θα βελτιώνουν και θα αναβαθμίζουν τις ατομικές δεξιότητες στα πλαίσια της Δια Βίου Μάθησης.

📌 Στην αναζήτηση πληροφοριών για την ενεργοποίηση σημείου πρόσβασης Νομάδων άλλοτε ως φυσική παρουσία και άλλοτε μέσω ψηφιακών εργαλείων προκειμένου να αξιοποιηθεί στο ακέραιο η πρόσφατη νομοθετική ρύθμιση του Ν. 4825/2021 ο οποίος υιοθετεί για πρώτη φορά στο ελληνικό δίκαιο τον όρο «ψηφιακός νομάς».

Κάθε μέρα για εμάς είναι μία πρόκληση δεδομένου ότι μέσα από την προσπάθεια των μελών και των συνεργατών της Culture and Prosperity sce η επιθυμία όλων είναι ο σχεδιασμός και η παροχή ποιοτικών υπηρεσιών προκειμένου να ενισχυθεί η εξωστρέφεια της νεολαίας της υπαίθρου, να καλλιεργηθούν νέες προοπτικές εξέλιξης, να ενθαρρυνθεί ο Δημοκρατικός Διάλογος με φορείς και φυσικά πρόσωπα σε τοπικό, περιφερειακό, εθνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο κ.α.

Μέτα το πέρας των εργασιών στα πλαίσια ημερίδας που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Δυτικής Σάμου με τίτλο «Η Σάμος γνωρίζει την Κ.ΑΛ.Ο» τον Αύγουστο του 2023 έχει προβλεφθεί η μελλοντική λειτουργία του Κόμβου στο Μεσαίο Καρλόβασι του Δήμου Δυτικής Σάμου δεδομένου ότι ο φορέας λειτουργεί το υποκατάστημά του για την υποστήριξη και υλοποίηση του καινοτόμου Εργαστηρίου Γυψοτεχνίας (PlasterCastingWorkshop).

Ταξιάρχης Ιωάννης Σαραντόπουλος

CEO at Culture and Prosperity sce

Mentor of Young Entrepreneur


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia