FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία Κοροβέση με τον πρόεδρο της Ε.Α.Α.Ν Ηλείας Ζ. Υφαντής

Ημερομηνία: 17-03-2023 | Συντάκτης:

Συνεργασία Κοροβέση με τον πρόεδρο της Ε.Α.Α.Ν Ηλείας Ζ. Υφαντής για την συνδιοργάνωση εκδηλώσεων για την Ναυμαχία Κατακόλου

Κινητή έκθεση του Πολεμικού Ναυτικού και συναυλία με την περίφημη Μπάντα του Π.Ν

Στο πλαίσιο της τελικής διαμόρφωσης του φετινού προγράμματος πολιτιστικών δράσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ 2023 από τον Αντιπεριφερειάρχη Πολιτισμού και Τουρισμού Νίκο Κοροβέση και τους συνεργάτες του, ο κ. Κοροβέσης, είχε μια συνάντηση με τον πρόεδρο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού Νομού Ηλείας κ. Ζώη Υφαντή για την συνδιοργάνωση καλοκαιρινών εκδηλώσεων στο πλαίσιο του εορτασμού της Ναυμαχίας του Κατακόλου.

Η συνεργασία αυτή αφορά την παρουσίαση της Κινητής Έκθεσης του Πολεμικού Ναυτικού που αναδεικνύει τους κυριότερους σταθμούς της ιστορίας του, καθώς και την προοπτική διοργάνωσης συναυλίας της περίφημης Μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που έχει 144 χρόνια ιστορίας και συμμετοχή με την σύγχρονη μορφή της στα κορυφαία φεστιβάλ της Ευρώπης. Όπως ανέφερε ο κ. Κοροβέσης « σκοπός των συγκεκριμένων εκδηλώσεων είναι να γνωρίσουμε την μακραίωνη και σύγχρονη ιστορία του Πολεμικού Ναυτικού και να συμβάλλουμε στην προώθηση της ναυτικής παράδοσης που έτσι κι αλλιώς διαθέτει η Ηλεία, μέσα από το πρίσμα της ιστορίας, της πολιτιστικής κληρονομιάς του τόπου»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος