FOLLOW US: facebook twitter

Συνελήφθη στο Κολωνάκι ποδοσφαιριστής της Super League για ασέλγεια σε ανήλικη

Ημερομηνία: 11-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Κοινωνία, Νέα

Γνωστός ποδοσφαιριστής, μέλος ομάδας της Super League συνελήφθη στην περιοχή του Κολωνακίου. Φέρεται να προχώρησε σε ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης κοπέλας σε νυχτερινό κέντρο. Στην κατοχή του εντοπίστηκε και ναρκωτική ουσία.

Στη σύλληψη γνωστού ποδοσφαιριστή ομάδας της Stoiximan Super League προχώρησαν αστυνομικοί.Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο αθλητής κατηγορείται για ασελγείς πράξεις σε βάρος ανήλικης κοπέλας.

Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ειδοποιήθηκαν γύρω στις 5 το πρωί για ένα επεισόδιο στο Κολωνάκι στην πλατεία της Φιλικής Εταιρείας. Όταν έφτασαν στο σημείο, προχώρησαν σε 6 προσαγωγές εκ των οποίων 4 Βέλγοι, ο Ισραηλινός ποδοσφαιριστής κι ένας Έλληνας.

Σε βάρος του Ισραηλινού σχηματίστηκε δικογραφία κατ’ έκκληση μιας Βελγίδας, για ασελγείς πράξεις σε βάρος της που φέρονται να έλαβαν χώρα εντός νυχτερινού κέντρου της περιοχής. Στην κατοχή του εντοπίστηκε και ναρκωτική ουσία.

Κατά τις ίδιες πηγές, η παρέα των Βέλγων είναι στη χώρα μας στο πλαίσιο σχολικής εκδρομής. Το περιστατικό διερευνάται από το Τ.Α. Συντάγματος.

Πηγή: sport24.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος