FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει την Τετάρτη το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 30-01-2024 | Συντάκτης:

Πρόταση για χαρακτηρισμό της Ηλείας ως Πρότυπος Τουρισμός Προορισμός

Συνεδριάζει την Τετάρτη στις 6:30 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας-Κυλλήνης για συζήτηση και λήψη αποφάσεων σε μια σειρά σημαντικών θεμάτων, μεταξύ αυτών η υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με Δήμους της Π.Ε. Ηλείας για την υποβολή αιτήματος περί χαρακτηρισμού της Π.Ε. Ηλείας ως Πρότυπος Τουριστικός Προορισμός Ολοκληρωμένης Διαχείρισης (Ν. 4875/2021) μέσω του σχεδίου «διαΝΕΟσις» με κέντρο την Αρχαία Ολυμπία και εξουσιοδότηση του Δημάρχου για την υπογραφή του.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα οριστεί Διοικητικό Συμβούλιο του Ν.Π. του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης με την επωνυμία «Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Κυλλήνης» καθώς και εκλογή αντιπροσώπων του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης στο Σύνδεσμο Αποχέτευσης «Ο ΗΡΑΚΛΗΣ», στον Σύνδεσμο Ύδρευσης «ΠΗΝΕΙΟΣ» αλλά και στο Σύνδεσμο Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων Νομού Ηλείας.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης θα ληφθεί απόφαση για την παραχώρηση στην Ελληνική Αστυνομία οικοπέδου στην Κοιν. Βάρδας για την κατασκευή κτιρίου Νέου Αστυνομικού Τμήματος ενώ θα εκδοθεί και ψήφισμα επί της διαμορφούμενης κατάστασης στα πλαίσια της αναμόρφωσης του δικαστικού χάρτη της χώρας και της αποδυνάμωσης του Πρωτοδικείου Αμαλιάδας.

Επίσης θα γίνει ορισμός εκπροσώπων του Δήμου στην ΚΕΔΕ αλλά και στο Δίκτυο πόλεων με λίμνες, ορισμός προέδρου και μελών της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης, εκλογή εκπροσώπων του Δήμου στη Γενική Συνέλευση της Π.Ε.Δ. Δυτικής Ελλάδας, ορισμός εκπροσώπων στη Δημοσυνεταιριστική Ιχθυοτροφική Εταιρεία Λεχαινών Ηλείας ΚΟΤΥΧΙ Α.Ε. (Εισηγήτρια: Πρόεδρος Δ.Σ.).  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος