FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει τη Μ. Δευτέρα το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας Κυλλήνης

Ημερομηνία: 07-04-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Το απόγευμα της Μ. Δευτέρας, στις 7.30 συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ανδραβίδας Κυλλήνης με τρέχοντα θέματα στην ημερήσια διάταξη. Μεταξύ αυτών η λήψη απόφασης πρόσληψης προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών πυροπροστασίας αλλά και προσωπικού με ημερομίσθιο.

Ακόμα θα συζητηθεί η έγκριση Μεσοπρόθεσμου Προγράμματος Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2021- 2027 του Δήμου αλλά και των αντίστοιχων μεσοπρόθεσμων προγραμμάτων 2024-2027 των Ν.Π. «Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος» και «Οργανισμός Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης & Παιδείας» ενώ θα γίνει και καθορισμός χώρων μεταβίβασης του δικαιώματος απλής χρήσης αιγιαλού-παραλίας σε τρίτους, με σύναψη μισθωτικής σχέσης κατόπιν διενέργειας πλειοδοτικής δημοπρασίας για τη μίσθωση.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα εκλέξει αντιπρόσωπο του Δήμου στο Σύνδεσμο Ύδρευσης «ΠΗΝΕΙΟΣ» λόγω παραίτησης εκλεγμένου μέλους ενώ μεταξύ άλλων θα αποφασίσει και την Επέκταση δημοτικού φωτισμού στις Κοινότητες Βάρδα και Μανολάδας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος