FOLLOW US: facebook twitter

Συνεχίζει στην Δόξα Ν.Μ. ο Κουλούρης

Ημερομηνία: 23-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο 32χρονος επιθετικός που σκόραρε ακατάπαυστα από τον Γενάρη και μετά όταν πήγε στην Δόξα, θα ενισχύσει την ομάδα και τη νέα σεζόν

Του Κώστα Πλιάγκου

[email protected]


Είναι από τους ποδοσφαιριστές που κάθε προπονητής θα ήθελε να έχει. Παίκτης «πασπαρτού» που μπορεί να αγωνιστεί στην επίθεση, στον άξονα της μεσαίας γραμμής αλλά και στο κέντρο της άμυνας, λόγω και της σωματοδομής του, δυνατός, δύσκολος στο μαρκάρισμα από τον αντίπαλο αμυντικό, παθιασμένος στο παιχνίδι του, και… δεινός σκόρερ όπως απέδειξε για άλλη μια φορά, στην Δόξα αυτή την φορά, από τον Γενάρη και μετά, όταν πήγε στην ομάδα του Μιχάλη Παπουτσή. Ο λόγος για τον 32χρονο Αντώνη Κουλούρη, που πήγε στους «αετούς» τον περασμένο Γενάρη και σε 14 συμμετοχές πέτυχε 9 γκολ, βοηθώντας την ομάδα να χτίσει ένα μεγάλο σερί και να σταθεροποιηθεί στα υψηλά διαζώματα της βαθμολογίας.

Μετά από αυτό, θα ήταν αδύνατο η Δόξα Ν.Μ. να μην τον διατηρήσει στις τάξεις της. Άλλωστε, ο προπονητής Μιχάλης Παπουτσής, τον είχε παίκτη και στον Ηλειακό Βαρθολομιού τη σεζόν 2021-2022, όπου η ομάδα είχε πάρει την 1η θέση στον 2ο όμιλο της Α1, αλλά και σε Κουρτέσι, Εθνικό Αμπελοκάμπου και Αίαντα παλιότερα, απόδειξη ότι τον εμπιστεύεται απόλυτα, γνωρίζοντας καλά τι μπορεί να κάνει όπου του ζητηθεί. 

Ο Αντώνης Κουλούρης, λοιπόν, είναι η καινούρια ανανέωση της Δόξας, που δομεί μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα, με στόχο την πρώτη 4άδα στο νέο πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia