FOLLOW US: facebook twitter

Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας: «Χάσατε για 2η συνεχή χρονιά από τους “ανύπαρκτους”, κ. Κουλούρη»

Ημερομηνία: 05-10-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ηλείας εξέδωσε μέσω ανακοίνωσής του το δεύτερο μέρος της απάντησής του στα λεγόμενα του προέδρου της ΕΠΣ Ηλείας, Άρη Κουλούρη, στην πρόσφατη ραδιοφωνική συνέντευξη που έδωσε στην ΕΡΑ Πύργου.

Το δεύτερο μέρος της ανακοίνωσης-απάντησης του Σ.Π.Π.Η. αναφέρει τα εξής:

«Ο κ. Κουλούρης στην πρόσφατη ραδιοφωνική του συνέντευξη, μας υβρίζει και μας χυδαιολογεί ως άσχετους και μη γνωρίζοντες τους Κανονισμούς, ως βλάκες, τυχαίους  ανύπαρκτους και άλλα τινά. Δηλαδή κ. Κουλούρη, σχετικά με την απαλλαγή υποχρεωτικότητας πρόσληψης προπονητή, χάσατε για 2η συνεχόμενη χρονιά από τους τυχαίους, τους βλάκες και τους ανύπαρκτους. Και από τους μη γνωρίζοντες τους Κανονισμούς. Τους Κανονισμούς και τους Νόμους που ούτε τους θεσπίζουμε, ούτε τους γράφουμε εμείς αλλά η Πολιτεία και η ΕΠΟ και κατ’ επέκταση η UEFA.  Εμείς απλά, ως αγνοί και αληθινοί υπηρέτες του ποδοσφαίρου τους ακολουθούμε – εν αντιθέσει με εσάς – ευλαβικά και τους εφαρμόζουμε πιστά.  Μα, ΧΑΣΑΤΕ από τους ανύπαρκτους; Από τους ανύπαρκτους; Μάλλον, θα διαβάζετε στραβά τους Κανονισμούς και θα τους ερμηνεύσατε λάθος. Ειδάλλως, πώς εξηγείται; Ήττα από τους ανύπαρκτους. Μπορεί να το χωνέψει το μυαλουδάκι σας;

Ο κ. Κουλούρης προσπαθεί ψελλίζοντας και με προσθαφαιρέσεις να καλύψει τη γύμνια του. Αναφέρεται σε άλλες Ενώσεις σχετικά με τον αριθμό και το ποσοστό των απολεσθέντων τους ομάδων. Αναφέρεται  στην Κρήτη λέγοντας: «… στην Κρήτη δεν μπορέσανε πέρυσι να κάνουν πρωταθλήματα» (8.10 έως 8.20 στην ραδιοφωνική συνέντευξη). Όχι κ. Κουλούρη, μόνον στην ΕΠΣ Λασιθίου, μία από τις μικρότερες πανελλαδικά, των μόλις 22 ομάδων, δεν διεξήχθη το πρωτάθλημα πέρυσι. Δεν απωλέσθηκαν τα σωματεία όμως.  Φέτος συμμετέχουν  και οι 22 ομάδες στο πρωτάθλημα, δεν εξαφανίστηκαν από τον ποδοσφαιρικό χάρτη της Ενώσεως Λασιθίου. Προσπαθεί να συγκριθεί με την ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας και με άλλες Ενώσεις, σε αριθμό και ποσοστό συρρίκνωσης των απολεσθέντων ομάδων. «… εμείς είμαστε σε πολύ καλό σημείο συρρίκνωσης» (9.55 έως 10.15). Βεβαίως, παραμένετε πρωταθλητής πανελλαδικώς! Επί διοικήσεώς έχει απολεσθεί κοντά στο 60% των σωματείων της Ηλείας. Ψελλίζει, ότι όταν ανέλαβε ο αριθμός των ομάδων ήταν 90, ενώ, όπως όλοι γνωρίζουν,  ήταν πλέον  των 100 και τώρα είναι… δηλώνει τρεμάμενος ο κ. Κουλούρης «… πρόπερσι είχαμε 55, πέρυσι είχαμε 53, φέτος έχουμε 50 με 51». Πάντως εμείς έως τώρα, διαβάζουμε όλες κι όλες 46. Αλλά κι αν δεχθούμε τα νούμερα του κ. Κουλούρη, χάνουμε 5 με 4 ομάδες ανά διετία. Οδεύει την Ένωση προς αφανισμό δηλαδή.

Και μην μας πείτε πάλι, ότι η υποχρεωτικότητα πρόσληψης προπονητή είναι αυτό που αφανίζει της ομάδες και δεν τους επιτρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στα πρωταθλήματα. Εδώ, ισχυρά, σεβαστά και ιστορικά σωματεία, όπως η Νίκη Τραγανού, ο Ηλειακός Βαρθολομιού, ο Ατρόμητος Βαρβασαίνης αλλά και η ομάδα του γραμματέως σας, του  κ. Ανδρέα Γκιόκα, ο ιστορικός Αλφειός Επιταλίου, δεν δήλωσαν συμμετοχή ούτε καν στην Γ΄ κατηγορία. Εκεί δηλαδή, που δεν επιβάλλεται υποχρεωτικότητα πρόσληψης προπονητή, ούτε με δίπλωμα UEFA B, ούτε με δίπλωμα UEFA C, αλλά ούτε επίσης απαιτείται  άδεια ασκήσεως επαγγέλματος.

Να χαίρεστε το ήθος σας, την ευπρέπειά σας και τον οχετό σας… συγνώμη, το επίπεδό σας».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot