FOLLOW US: facebook twitter

Συναυλία των «Χρωμάτων της Ήλιδας» στο δημοτικό σχολείο Βουνάργου

Ημερομηνία: 24-06-2016 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτισμός

xromata-ilidas-vounargo3

Μουσική τελετή λήξης!

Με μουσικές, τραγούδια και χορό, γιόρτασαν την λήξη της σχολικής τους χρονιάς, μαθητές, δάσκαλοι και γονείς του δημοτικού σχολείου Βουνάργου το βράδυ της Παρασκευής, με μια εξαιρετική συναυλία, την δεύτερη κατά σειρά μετά το 7ο δημοτικό  σχολείο Πύργου, από την ορχήστρα των ¨Χρωμάτων της Ήλιδας¨. Την βραδιά πλαισίωσε και η παιδική χορωδία του σχολείου που έδωσε τον καλύτερο εαυτό της, ενώ τα τμήματα χορού χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς.

xromata-ilidas-vounargo2

Την εκδήλωση διοργάνωσε με άψογο τρόπο, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του Δημοτικού Σχολείου Βουνάργου, με την υποστήριξη του Δήμου Πύργου και της Τ.Κ. Βουνάργου. Τον κόσμο ταξίδεψε σε αγαπημένα μουσικά ακούσματα και τραγούδια η ορχήστρα τα «Χρώματα της Ήλιδας» με την Χαρά Σκουλαρίκου και τον Γιώργο Αδαμόπουλο στο τραγούδι, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Γιώργου Γκιντζίρη. Μάλιστα ο Σύλλογος βράβευσε τον πρόεδρο της Ορχήστρας Παύλο Αυγερινόπουλο παραδίδοντας του έπαινο για την σοβαρή παρουσίαση τους στο χώρο του Πολιτισμού, αφού τα Χρώματα της Ήλιδας στηρίζουν πάντα ως αρωγοί αυτές τις προσπάθειες Συλλόγων και φορέων  κάνοντας εξαιρετικές εμφανίσει σε σχολεία και χώρους πολιτισμού.

xromata-ilidas-vounargo

Η εκδήλωση στήθηκε στο προαύλιο του σχολείου στο Βούναργο που κατακλύστηκε από κόσμο από όλη την ευρύτερη περιοχή και των Πύργο και το κέφι δεν άργησε να ανάψει. Έτσι ο κόσμος διασκέδασε, τραγούδησε και χόρεψε για πάνω από δύο ώρες και δεν θα μπορούσε να τελειώσει με καλύτερο τρόπο μια σχολική χρονιά!


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος