FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Τσακαλώτου με τον δήμαρχο Πύργου

Ημερομηνία: 29-01-2024 | Συντάκτης:

Κατά την διάρκεια της επίσκεψής του στον Πύργο ο κ. Τσακαλώτος επισκέφθηκε νωρίτερα το Νοσοκομείο Πύργου όπου συνομίλησε με γιατρούς και εργαζόμενους και ενημερώθηκε για την υποστελέχωση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και στη συνέχεια επισκέφθηκε το δήμαρχο Πύργου κ. Στάθη Καννή στο γραφείο του στο Λάτσειο.

Ο κ. Καννής καλοσωρίζοντας τον πρώην υπουργό Οικονομικών ενημέρωσε τον κ. Τσακαλώτο για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος του Πύργου και η περιοχή μας καθώς και τους μειωμένους πόρους που καλείται να διαχειριστεί σήμερα η Τ.Α τη στιγμή αν και παράγει ένα σημαντικό έργο που έχει σχέση κυρίως με τη καθημερινότητα των πολιτών και δήλωσε: “Με χαρά υποδεχθήκαμε στο δημαρχείο εναν πολιτικό που διακρίνεται για το ήθος, την σοβαρότητα και την ευγένειά του και αποτελεί εγγύηση για την καλή πορεία του κόμματος της ΝΕΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ. Ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο πολιτικό φορέα, γιατί οποιαδήποτε καλή πορεία δημοκρατικού κόμματος εγγυάται και την δημοκρατική πορεία της χώρας”.

Από την πλευρά του ο κ. Τσακαλώτος ευχαρίστησε το δήμαρχο για την ενημέρωση που του έκανε “ από τον περιβόητο- όπως δήλωσε- δρόμο ως τα προβλήματα με την έλλειψη πόρων στην Αυτοδιοίκηση που θα έπρεπε να αποτελεί βασική προτεραιότητα κάθε κυβέρνησης γιατί η Τ.Α είναι κοντά στον πολίτη” και του ευχήθηκε καλή πορεία στο έργο του. Τέλος ο δήμαρχος προσέφερε στον κ. Τσακαλώτο ένα αναμνηστικό δώρο από τον δήμο του Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia