FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Αντωνακόπουλου με τον νέο Διευθυντή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας Ανδρέα Ζέρβα

Ημερομηνία: 05-08-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα

  • Συνεργασία για την επίλυση στέγασης του 1ου ΓΕΛ και του Εσπερινού σχολείου

Το νέο Διευθυντή Β/βάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Ηλείας Ανδρέα Ζέρβα υποδέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Πύργου Παναγιώτης Αντωνακόπουλος. Η πρώτη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Παιδείας Γιάννης Πλεμμένος, πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα, με τον κ. Αντωνακόπουλο να εστιάζει στα θέματα στέγασης συγκεκριμένων σχολικών μονάδων του δήμου.
Ο κ. Αντωνακόπουλος αφού ευχήθηκε στον κ. Ζέρβα μια καλή και δημιουργική θητεία στα νέα του καθήκοντα, δήλωσε:

«Εκκρεμούν επί δεκαετίες ζητήματα κατάλληλης στέγασης σε συγκεκριμένα σχολεία, όπως το 1ο ΓΕΛ και το Εσπερινό γυμνάσιο-λύκειο και νομίζω ότι πλέον έχουν δημιουργηθεί οι συνθήκες αποδεκτής επίλυσης του προβλήματος. Αυτό θα αποτελέσει αντικείμενο διαλόγου με τον κ. Ζέρβα, για να έχουμε την καλύτερη λύση με βάση τις προτεινόμενες. Σε συνεργασία με τη διεύθυνση β/βάθμιας εκπαίδευσης, την εκπαιδευτική κοινότητα και τους συλλόγους γονέων, θα καταλήξουμε σε λύση.
Ο κ. Ζέρβας έχει να επιδείξει ένα σημαντικό έργο κατά τη διαδρομή του στο χώρο της εκπαίδευσης. Γνωρίζει και τα ζητήματα της Ηλείας καθώς έχει μια λαμπρή θητεία στο Μουσικό σχολείο Βαρθολομιού, ένα ξεχωριστό σχολείο που έχει διακριθεί. Του ευχόμαστε καλή θητεία στη νέα του νευραλγική θέση».

Ο κ. Ζέρβας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Πύργου για τη θερμή υποδοχή και δήλωσε: «Η σημερινή συνάντηση ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα με τον κ. Δήμαρχο και νομίζω ότι αποτελεί εφαλτήριο για μια πολύ καλή συνεργασία κατά τη διάρκεια της θητείας μας. Νομίζω ότι υπάρχουν τα εχέγγυα για να βοηθήσουμε την εκπαίδευση και υπάρχει προθυμία από την πλευρά του δημάρχου και των συνεργατών του, να προσφέρουμε όσο γίνεται περισσότερο στους μαθητές μας τις οικογένειές τους και τους εκπαιδευτικούς. Μ’ αυτόν τον τρόπο η δημόσια εκπαίδευση προχωρά θετικά».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος