FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας Β. Γιαννόπουλου με Διοικητή ΔΙ.Π.Υ.Ν ΗΛΕΙΑΣ

Ημερομηνία: 29-07-2022 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

   Το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Κρεστένων επισκέφθηκε σήμερα, Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Ηλείας Βασίλης Γιαννόπουλος, όπου συναντήθηκε με τον Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ν. Ηλείας Γιώργο Κωνσταντακόπουλο και τον Προϊστάμενο του Π.Κ Κώστα Δρακόπουλο, και συζήτησαν ζητήματα που αφορούν στην πυρκαγιά που έπληξε τον Δήμο Ανδρίτσαινας – Κρεστένων τις προηγούμενες ημέρες.

   Ανεξάρτητα από τις προβλέψεις της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας για τον κίνδυνο πυρκαγιάς το Σαββατοκύριακο (σ.σ το Σάββατο, Κατηγορία 3 – Υψηλή), σύσσωμο το Πυροσβεστικό Σώμα αλλά και οι εμπλεκόμενες Υπηρεσίες της Π.Ε Ηλείας παραμένουν σε επαγρύπνηση και αυξημένη ετοιμότητα. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, οι δυο Αξιωματικοί ενημέρωσαν πλήρως τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Ηλείας για την κατάσταση της πυρκαγιάς, η οποία εξακολουθεί να περιφρουρείται, ενώ γίνονται παρεμβάσεις – με μηχανήματα και υδροφόρες της ΠΔΕ τα οποία παραμένουν στην περιοχή ακόμα – σε περιοχές και σημεία όπου υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης.

   Παράλληλα, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο Π.Κ Κρεστένων, ο κ. Γιαννόπουλος είχε την ευκαιρία να συναντηθεί και να συνομιλήσει με τους πυροσβέστες της βάρδιας, τους οποίους ευχαρίστησε και συνεχάρη προσωπικά – όπως και το σύνολο των συναδέλφων τους – για τις υπεράνθρωπες προσπάθειες που κατέβαλαν και την ολονύχτια μάχη που έδωσαν για την καταστολή της πυρκαγιάς την περασμένη Κυριακή, αλλά και για την συνεχιζόμενη προσπάθεια τους, καθώς ακόμα και σήμερα παραμένουν στο μέτωπο της πυρκαγιάς.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος