FOLLOW US: facebook twitter

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις για Σταυρόπουλο

Ημερομηνία: 20-06-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Θύελλα Πύργος F.C.

Η Διοίκηση της Θύελλας Πύργος F.C. και σύσσωμη η οικογένεια της ομάδας μας εκφράζει την λύπη της και τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια του Σάκη Σταυρόπουλου, ο οποίος υπήρξε ο “αναμορφωτής” του Πανηλειακού και ο παράγοντας που ανύψωσε ολόκληρο το ηλειακό ποδόσφαιρο μέσω της σπουδαίας πορείας του Πανηλειακού στις μεγάλες επαγγελματικές κατηγορίες και κυρίως στην Α΄ Εθνική. 

Ο Σάκης Σταυρόπουλος με το όραμά του και την τεράστια επένδυσή του κατάφερε να κάνει γνωστό τον Πανηλειακό σε κάθε γωνιά της χώρας και να ενώσει όλη την Ηλεία με επίκεντρο τον Πανηλειακό.

Ο Σάκης Σταυρόπουλος θα είναι πάντα στη μνήμη όλων μας για όλες τις χάρες που πρόσφερε στην πόλη μας και σε ολόκληρη την Ηλεία και για την τεράστια προσφορά του στο ηλειακό ποδόσφαιρο. Αιωνία του η μνήμη. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.

Πέλοπας Πύργου

Η οικογένεια του Πέλοπα Πύργου αποχαιρετά τον άνθρωπο που έβαλε σε θέση πρωταγωνιστή το ηλειακό ποδόσφαιρο επί σειρά ετών, τον άνθρωπο που αναγέννησε τον Πανηλειακό και έφερε στο γήπεδο χιλιάδες κόσμου. Η παρακαταθήκη που άφησες τεράστια και άφθαρτη. Αντίο Σάκη Σταυρόπουλε.

Αστέρας Αμαλιάδας

Ο Α.Ο. Αστέρας Αμαλιάδας συλλυπείται θερμά την οικογένεια του Σάκη Σταυρόπουλου για τον θάνατό του. Ο Σάκης Σταυρόπουλος υπήρξε ένα φωτεινό παράδειγμα ανδρός, ο οποίος ανέβασε το επίπεδο του ηλειακού ποδοσφαίρου πολύ ψηλότερα. Ο Αστέρας υπήρξε αντίπαλος εντός των τεσσάρων γραμμών και πάντοτε, αποκλειστικά εντός του αθλητικού πλαισίου, σε μια εποχή όπου τα γήπεδα των ομάδων κατακλύζονταν από θεατές, μια εποχή η οποία θα μνημονεύεται στο διηνεκές. Τα έργα και οι ημέρες του Σάκη Σταυρόπουλου έχουν διαχρονική αξία και το κενό που άφησε αποχωρώντας, είναι δυσαναπλήρωτο. Ας είναι αιωνία του η μνήμη.

ΠΑΟ Βάρδας

Το Δ.Σ. του ΠΑΟ Βάρδας εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του Σάκη Σταυρόπουλου για την απώλεια του σπουδαίου παράγοντα που είχε οδηγήσει και εδραιώσει τον Πανηλειακό στις επαγγελματικές κατηγορίες και για αρκετά χρόνια στην Α΄  Εθνική. 

Ο Σάκης Σταυρόπουλος είχε συμβάλει στην άνοδο του ηλειακού ποδοσφαίρου και η προσφορά του στον αθλητισμό της Ηλείας είναι ανεκτίμητη. Καλό παράδεισο να έχει.

ΕΠΣ Ηλείας

Ο Πρόεδρος και τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣ Ηλείας στο άκουσμα του θανάτου του Σάκη Σταυρόπουλου Προέδρου του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ στην λαμπρή πορεία του στην Α΄ Εθνική κατηγορία εκφράζουν στην οικογένεια του τα θερμά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια. Καλό Παράδεισο ΠΡΟΕΔΡΕ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Αυτή η εικόνα δεν έχει ιδιότητα alt. Το όνομα του αρχείου είναι Proini_05.07.2024-704x1024.jpg

Καιρός Πύργος