FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Αλληλεγγύη Γαστούνης: Γιόρτασαν 10 χρόνια αγάπης και συνεχίζουν δυναμικά το κοινωνικό τους έργο 

Ημερομηνία: 22-01-2024 | Συντάκτης:

Ο Σύλλογος Αλληλεγγύη Γαστούνης έκοψε την πίτα του παρουσία του δημάρχου Πηνειού Αλέξη Καστρινού

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα του Σαββάτου στο χώρο του ΚΑΠΗ Γαστούνης, ο Σύλλογος Αλληλεγγύη Γαστούνης, γιορτάζοντας παράλληλα τα 10 του χρόνια Αγάπης, Ανιδιοτέλειας, Προσφοράς, Δύναμης, Ανθρωπιάς, καθώς από το 2014 που ιδρύθηκε έως και σήμερα προσφέρει ένα τεράστιο κοινωνικό έργο στον τομέα του εθελοντισμού  και της αλληλεγγύης, εισπράττοντας την συγκινητική αποδοχή των συμπολιτών του και όλων των φορέων.

Το Δ.Σ του Συλλόγου μαζί με τις ευχές του για μια καλή χρονιά γεμάτη υγεία και αγάπη, δεσμεύτηκε ότι θα συνεχίσει και φέτος το ίδιο δυναμικά με τις κοινωνικές του δράσεις που έχουν σαν στόχο να στηρίξουν κυρίως τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη, ζητώντας βεβαίως την υποστήριξη του κόσμου αφού όπως είπαν “ 2014-2024,  10 Χρόνια Αγάπης και συνεχίζουμε γιατί Όλοι μαζί Μπορούμε!!!”

Στην εκδήλωση κοπής της πίτας στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα του ΚΑΠΗ Γαστούνης παρερυρέθηκαν όχι μόνο τα μέλη του Συλλόγου, αλλά και εκπρόσωποι τοπικών φορέων και άλλων συλλόγων, εκπρόσωποι του δήμου,  της αυτοδιοίκησης και της εκκλησίας, όπως και ο δήμαρχος Πηνειού κ. Αλέξης Καστρινός που απηύθυνε χαιρετισμό.

Ο κ. Καστρινός συνεχάρη τα μέλη της Αλληλεγγύης Γαστούνης για το πολύπλευρο κοινωνικό τους έργο, τονίζοντας ότι ο δήμος Πηνειού και ο ίδιος θα βρίσκονται στο πλευρό τους ενισχύοντας τις δράσεις τους σε ένα πνεύμα συνεργασίας. 

Ε.Π


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot