FOLLOW US: facebook twitter

Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας: “Η καρδιά της πόλης είναι η αγορά και εμείς οι παλμοί της που την κρατάμε ζωντανή”

Ημερομηνία: 22-01-2024 | Συντάκτης:

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ανδραβίδας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του

Γράφει η Κική Κολοβέρου


Την ενότητα του συλλόγου επιβεβαίωσαν στο ετήσιο ραντεβού για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας τους, τα μέλη του Εμπορικού Συλλόγου Ανδραβίδας παρουσία αρχών και φορέων του τόπου.

“Η καρδιά της πόλης μας είναι η αγορά και εμείς οι παλμοί της που την κρατάμε ζωντανή” επισήμανε κατά την ομιλία του, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γιάννης Γυφτοχρήστος τονίζοντας πως σκοπός των πολιτιστικών δράσεων που υλοποίησαν σε συνεργασία με την Περιφέρεια, το Δήμο, το Επιμελητήριο και την Ομοσπονδία ήταν να ωφεληθούν όσο το δυνατόν περισσότερες επιχειρήσεις και να συμμετέχουν όσο περισσότεροι Σύλλογοι της περιοχής. “Η ισχύς εν την ενώσει που λένε. Πρέπει να είμαστε ενωμένοι και όσο πιο πολλοί, τόσο πιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Σκοπός μας επίσης ήταν να περάσουμε το μήνυμα στην πόλη της Ανδραβίδας και τους καταναλωτές ότι όλες αυτές οι εκδηλώσεις που γίνονται είναι με τρόπο ανταποδοτικό και είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να τους ευχαριστήσουμε για όλα τα χρόνια που μας στηρίζουν.

Έτσι και σήμερα από εδώ καλούμε τους καταναλωτές να υποστηρίξουν τα τοπικά καταστήματα και να μας βοηθήσουν να κρατήσουμε τις επιχειρήσεις μας ζωντανές, ώστε να προοδεύουμε όλοι. Χωρίς εσάς είναι αδύνατον να παραμείνει η πόλη ζωντανή και τα παιδιά μας να μείνουν στον τόπο τους. Για τον λόγο αυτό, και το μεγαλύτερο κομμάτι από την Πίτα το αφιερώσαμε σε εσάς, τον κόσμο της Ανδραβίδας  και της ευρύτερης περιοχής που χωρίς τη στήριξή σας δεν θα τα καταφέρναμε” είπε και συνέχισε λέγοντας πως ο σύλλογος προσπαθεί να αφήσει πίσω το  παρελθόν και να στηριχθεί  στα όπλα που έχει η πόλη για την ανάκαμψη της οικονομίας που δεν είναι άλλα από την Αγ. Σοφία και το ιππικό κέντρο. “Θεωρούμε πως με τεκμηριωμένες και εμπεριστατωμένες προτάσεις θα δούμε μια μέρα την πόλη μας όπως πραγματικά αξίζει να είναι. Ευχόμαστε το 2024 να αποτελέσει χρονιά ανάκαμψης για την τοπική αγορά,  να φέρει σε όλο τον κόσμο υγεία και ελπίδα και η νέα χρονιά να είναι μία χρονιά ευημερίας για τον κλάδο του εμπορίου και του καθένα από εμάς”.

Χαιρετισμό απεύθυναν ο Δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης Γιάννης Λέντζας ο οποίος απευθυνόμενος στον κόσμο,έδωσε τις ευχές του για την νέα χρονιά  και στάθηκε στο brandname της Ανδραβίδας που είναι και το όπλο της για να στηριχτεί η τοπική οικονομία αλλά και ο Ηλείος Βουλευτής Μιχάλης Κατρίνης ο οποίος πέρα από τις ευχές, μίλησε για τα προβλήματα που φέρνει στις επιχειρήσεις το νέο φορολογικό, ενώ δεσμεύτηκε ότι θα είναι δίπλα στις επιχειρήσεις και στους επαγγελματίες του τόπου.

Σύντομο χαιρετισμό με ευχές απεύθυναν ο πρόεδρος του ΕΒΕ Ηλείας και πρόεδρος του ΔΛΤ Κατακόλου Κώστας Νικολούτσος και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εμπορικών Συλλόγων Ηλείας Νίκος Καρυώτης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος