FOLLOW US: facebook twitter

Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου: Η σχολή-κόσμημα για την εκμάθηση Χορού στον Πύργο!

Ημερομηνία: 19-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Lifestyle, Νέα

Η «Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου», είναι έτοιμη να υποδεχθεί και φέτος τους μικρούς και μεγάλους χορευτές της. Με απόλυτη ασφάλεια, ανανεωμένους χώρους και τη γνωστή υψηλή ποιότητα παρεχόμενων υπηρεσιών, που την καθιέρωσαν ως την κορυφαία σχολή χορού στην ευρύτερη περιοχή μας.

Ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του Υπουργείου Πολιτισμού και του Εθνικού Οργανισμού Υγείας (ΕΟΔΥ), έχουν ληφθεί όλα τα απαραίτητα μέτρα (τήρηση αποστάσεων, αερισμός, εξαερισμός, απολυμάνσεις, θερμομέτρηση, τοποθέτηση αντισηπτικών σε όλους τους χώρους της Σχολής), ώστε όλοι οι μαθητές της Σχολής να αισθάνονται και να είναι ασφαλείς όσο θα χορεύουν.

Όπως σημειώνει η Ζωή Ανδρίτσου «μπορεί η φετινή χρονιά να είναι ιδιαίτερη, αλλά με σωστή οργάνωση, κέφι και σκληρή δουλειά θα φροντίσουμε να κυλήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, ώστε όλοι μας οι μαθητές, μικροί και μεγάλοι, να συνεχίσουν και φέτος να απολαμβάνουν το χορό».

Ήδη, από την Δευτέρα 24 Αυγούστου η «Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου» έχει αρχίσει να υποδέχεται παλιούς και νέους μαθητές για ένα νέο χορευτικό ξεκίνημα! Η Ζωή Ανδρίτσου ασχολείται προσωπικά με την αξιολόγηση των αναγκών, των επιθυμιών και των στόχων κάθε ενδιαφερομένου, ώστε να προσφέρει την ιδανική λύση που ταιριάζει σε κάθε έναν που θέλει να ανακαλύψει την μαγεία του χορού ή να εξελιχθεί, βελτιώνοντας καθημερινά τις επιδόσεις του στον χορό.

Όποιος έχει παρακολουθήσει από κοντά τα μαθήματα και τις παραστάσεις της Σχολής διαπιστώνει τόσο την ποιότητα κι αποτελεσματικότητα των μαθημάτων όσο και τη μεγάλη χαρά των μαθητών που συμμετέχουν σε αυτά. Εξάλλου, όπως συχνά τονίζει η κα Ανδρίτσου, «τα χαμογελαστά μάτια των παιδιών είναι η κινητήριος δύναμη για να δημιουργώ»

https://scontent.fath7-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/118135848_10219904958749111_7855981151020643601_o.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=6SMTE_KDb3sAX8XrEqS&_nc_ht=scontent.fath7-1.fna&oh=514e54c3f9e762f976135b61f9776b06&oe=5F8A7130

Στη «Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου» δίνεται η δυνατότητα να μάθει κανείς να εκφράζεται μέσω της τέχνης του χορού με τη μοναδική προσέγγιση της Ζωής Ανδρίτσου, αποτέλεσμα της πολύχρονης εμπειρίας της.

Μια γρήγορη ματιά στο βιογραφικό της αρκεί για να διαπιστώσει κανείς την επιτυχημένη πορεία που έχει διαγράψει μέχρι σήμερα.

Η Ζωή Ανδρίτσου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1985 και μεγάλωσε στην Αιδηψό Ευβοίας. Ξεκίνησε χορό από την ηλικία των πέντε ετών κι έκτοτε δεν έχει σταματήσει την χορευτική της εξέλιξη. Το 2003, σε ηλικία 18 ετών, αποφάσισε να σπουδάσει αυτό που αγαπούσε κι άρχισε τις τριετείς σπουδές της στη Κρατική Σχολή Ορχηστρικής Τέχνης. Παράλληλα, σπουδάζει στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας.

Το 2007 αποφοίτησε με «Άριστα» από την Ανώτερη Επαγγελματική Σχολή Χορού «ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ» και ξεκινά επίσημα τη σταδιοδρομία της ως χορεύτρια, καθηγήτρια χορού και χορογράφος. Έκτοτε δεν έχει σταματήσει να εκπαιδεύεται και στο πλαίσιο αυτό έχει παρακολουθήσει πλήθος σεμιναρίων με καταξιωμένους επαγγελματίες του χώρου, όπως τους Ν. Καλογεράκη, Α. Φονιαδάκη, Λίντα Καπετανέα, Νανά Βάχλα, Chrysa Parkinson, Laurence Mation, Olivie Dubois, Gregory Apostolidis και Calvin Wiley .

Το 2008 χορεύει ως “βασική” με το χορόδραμα της «ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ»  στα Πυθοπρακτά.

Το 2009 λαμβάνει το δίπλωμα της Yoga Instructor  από το Studio One.

Το 2010 ολοκληρώνει τις σπουδές της στους Latin και Ευρωπαϊκούς χορούς.

Το 2016 γίνεται πιστοποιημένη εκπαιδεύτρια σε ένα νέο είδος, το Balletoning, από το BFC Academy.

Από το 2007 έχει συνεργαστεί ως καθηγήτρια χορού με ιδιαιτέρως αξιόλογες σχολές στην Αθήνα (ASTRES INTERNANIONAL: 2007-2009, ΣΧΟΛΗ ΧΟΡΟΥ ΘΟΔΩΡΗ ΣΤΑΥΡΙΑΝΙΔΗ: 2010-2011, ΧΟΡΟΛΟΓΙΟΝ: 2007-2014 , EASY DANCE: 2008-2011,  HALMES PLACE: 2011-2012, ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ: 2007 – 2018, FRED ‘S DANCENTER:2008 – 2019) .

Παράλληλα, χάρη στην πολυετή της εμπειρία, εκπαιδεύει τους εν δυνάμει καθηγητές χορού στο επαγγελματικό τμήμα της Σχολής Χορού «ΡΑΛΛΟΥ ΜΑΝΟΥ» στο μάθημα της διδασκαλίας σε παιδιά. 

Το 2018 ιδρύει τη δική της Σχολή Χορού στον Πύργο Ηλείας και το καλοκαίρι του 2019 ανεβάζει τη διεθνών προδιαγραφών χοροθεατρική παράσταση “Σκέψου το και Έγινε” στο θέατρο Φλόκα Αρχαίας Ολυμπίας, μία μοναδική παράσταση η οποία συζητήθηκε ως μείζον πολιτιστικό γεγονός τη χρονιά που μας πέρασε.

Μια φαντασμαγορική μουσικοχορευτική παράσταση από τη Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου - PatrisNews - Εφημερίδα Πατρίς Ηλείας

Συγγραφικό έργο:

Από το 2012 συγγράφει η ίδια τα δικά της παραμύθια τα οποία σκηνοθετεί και χορογραφεί ανεβάζοντας χοροθεατρικές παραστάσεις σε μεγάλα θέατρα της Αθήνας (Θέατρο  Βέμπο, Θέατρο Broadway, Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη, Θέατρο Λάμπρος Κωνσταντάρας κ.α.). Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα έργα:

«Ένα όνειρο κάποτε»,  της Ζωής Ανδρίτσου, 2012.

«Να ελπίζεις για να χαίρεσαι και να αγαπάς για να ζεις» της Ζωής Ανδρίτσου,  2013.

«Σκέψου το και έγινε»,  της Ζωής Ανδρίτσου, 2014.

«Το δέντρο του Μακάρι», της Ζωής Ανδρίτσου, 2015.

«Κι όταν η κατάρα φεύγει, τι μας μένει τι μας Μένη;»,  της Ζωής Ανδρίτσου, 2017.

«Το τίμημα των Χριστουγέννων», της Ζωής Ανδρίτσου, 2020.

Διακρίσεις:

Στα χρόνια της ενασχόλησής της με τον χορό, η Ζωή Ανδρίτσου έχει σημειώσει σημαντικές διακρίσεις, τόσο ως χορεύτρια όσο κι ως καθηγήτρια και χορογράφος.

Το 2010 κατακτά την 4η θέση στο «DUTCH OPEN» της Ολλανδίας, σε παγκόσμιο διαγωνισμό στην κατηγορία South American  Showdance Latin με τον Παναγιώτη Γραμματικό.

Το 2011 κατακτά την 3η θέση με τους μαθητές της σε πανελλήνιο διαγωνισμό Hip Hop στη παιδική κατηγορία.

To 2018 κατακτά τη 2η θέση στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα κλασικού και σύγχρονου χορού «MORGANA» με την ομάδα της «Still Anonymous Dance Team» σε χορογραφία σύγχρονο.

​Από το 2014 διευθύνει και χορογραφεί την ομάδα χορού «Still Anonymous Dance Team», με την οποία λαμβάνει μέρος σε διάφορα καλλιτεχνικά δρώμενα.

Παράλληλα, έχει συμμετάσχει χορευτικά σε μεγάλες εκθέσεις, διοργανώσεις και παραστάσεις στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, στο θέατρο Παλλάς, στο Αμερικάνικο Κολλέγιο και σε άλλα μεγάλα Αθηναϊκά θέατρα.

Τέλος, έχει λάβει μέρος σε διάφορα διαφημιστικά spots, τηλεοπτικές σειρές και video clips γνωστών καλλιτεχνών.

Ένα χώρος – κόσμημα για την εκμάθηση Χορού στην πόλη του Πύργου

Η Σχολή στεγάζεται σε υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις με ειδικά διαμορφωμένους χώρους με σκοπό να εξυπηρετήσει την κάθε ανάγκη του μαθητή αλλά και του συνοδού του!

Πυρήνας των εγκαταστάσεων είναι η κεντρική αίθουσα, η γωνιά του καφέ για τους συνοδούς κάνει την ώρα αναμονής να κυλά με μοναδικό τρόπο, ενώ  η τεραστίων διαστάσεων παλέτα ζωγραφικής κάνει τα παιδιά να νιώθουν ότι βρίσκονται σε έναν φανταστικό κόσμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η «Σχολή Χορού Ζωή Ανδρίτσου» από την πρώτη κιόλας μέρα λειτουργίας της, πρωτοπορεί, αφού τα  μαθήματα της Μουσικοκινητικής Αγωγής και του Κλασικού Μπαλέτου γίνονται με τη συνοδεία πιάνου το οποίο η κα. Ανδρίτσου θεωρεί αναπόσπαστο κομμάτι των μαθημάτων της.

Η υψηλού επιπέδου ανανεωμένη διακόσμηση της Σχολής κερδίζει από την πρώτη στιγμή κάθε επισκέπτη – μαθητή, ενώ η ευγένεια, η θετική διάθεση και το χαμόγελο που χαρακτηρίζουν τους ανθρώπους της είναι τα κύρια συστατικά της συνταγής της τεράστιας επιτυχίας της!

Η Σχολή σας περιμένει καθημερινά από ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11:00 – 13:00 και 18:00 – 21:00 για να σας καλωσορίσει στον κόσμο του χορού!

Τα μαθήματα που διδάσκονται είναι: Μουσικοκινητική Αγωγή (με συνοδεία πιάνου), Κλασικό Μπαλέτο (με συνοδεία πιάνου), Σύγχρονος Χορός, Μοντέρνος Χορός (Hip – Hop, Street Jazz), Musical, Stretching, Yoga, Balletoning και Χορογραφίες Γάμου.

Υπάρχουν τμήματα παιδικά (από 3 ετών), εφηβικά και ενηλίκων, πρωινά και απογευματινά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος