FOLLOW US: facebook twitter

Κόροιβος: Αποχαιρέτησε τον Δημάκο

Ημερομηνία: 19-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Νίκος Δημάκος, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων στην Πολεμική Αεροπορία σε νησί των Κυκλάδων, δεν μπορεί τελικά να ενισχύσει τον Κόροιβο φέτος και ο 25χρονος Αμαλιαδίτης πάουερ φόργουορντ σε δήλωσή του ευχήθηκε στον Κόροιβο να εκπληρώσει τους στόχους του, κρατώντας ψηλά το ηλειακό μπάσκετ. Ο Νίκος Δημάκος έγραψε χαρακτηριστικά: «Οι υποχρεώσεις με την Πολεμική Αεροπορία δυστυχώς δεν θα μου επιτρέψουν να αγωνιστώ με τον Κόροιβο, καθώς θα απουσιάζω από την Αμαλιάδα. Εύχομαι στην ομάδα καθώς και στον κόουτς Δελέγκο πολλές νίκες και να εκπληρώσουν τους στόχους που έχουν θέσει στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α2, όπως τόσα χρόνια κάνουν κρατώντας το μπάσκετ της Ηλείας ψηλά! Εις το επανιδείν! Κοροιβάρα ολέ!».

Ο Κόροιβος από την πλευρά του, σε ανακοίνωσή του, ευχήθηκε καλή σταδιοδρομία στο Νίκο Δημάκο, εκφράζοντας την ελπίδα οι δρόμοι τους να ξανασυναντηθούν σύντομα: «Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις του αθλητή της ομάδας μας Νίκου Δημάκου, που προέκυψαν μετά την συμφωνία μας στις 6 Αυγούστου, δε καταστούν δυνατή την συμμετοχή του στην ομάδα μας για τη νέα χρονιά. Μάλιστα ο Νίκος το ανακοίνωσε με τον δικό του όμορφο τρόπο!

Η οικογένεια του Κοροίβου εύχεται στον Νίκο καλή σταδιοδρομία στην επαγγελματική του καριέρα και ελπίζουμε ότι οι “δρόμοι” μας θα συναντηθούν σύντομα. Καλή επιτυχία Νίκο. Σύντομα ξανά μαζί».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος