FOLLOW US: facebook twitter

Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς-Πύργου: «Νεκτάριε Κολοσκόπη συγχαρητήρια, το μέλλον σου ανήκει»

Ημερομηνία: 06-01-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

 O 16χρονος αμυντικός Νεκτάριος Κολοσκόπης, γιος του παλαίμαχου άσου του Πανηλειακού, Κώστα Κολοσκόπη, κλήθηκε στην Εθνική Προπαίδων (K-16) από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Άγγελο Χατζόπουλο, για προπονήσεις, οι οποίες θα πραγματοποιηθούν κατά το διάστημα 8-10 Ιανουαρίου στην Αθήνα. Μια σπουδαία εξέλιξη για τον ταλαντούχο αριστεροπόδαρο στόπερ, ο οποίος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στην Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς-Πύργου του Τάσου Φερεκίδη και τον Σεπτέμβριο του 2022 πήρε μεταγραφή στην Κ15 του Αστέρα Τρίπολης, ως απόρροια του πλούσιου ταλέντου του.

Μάλιστα, ο Κολοσκόπης, ο οποίος παίζει πλέον στην Κ17 του Αστέρα Τρίπολης, πραγματοποιεί πολύ καλές εμφανίσεις και η κλήση του στην Εθνικής Προπαίδων μόνο τυχαία δεν είναι.

Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακού Πειραιώς-Πύργου εξέδωσε συγχαρητήρια ανακοίνωση για τον Κολοσκόπη, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Η Σχολή Ποδοσφαίρου Ολυμπιακός Πειραιώς-Πύργος/ Α.Ο. Ερμής Πύργου συγχαίρει τον Νεκτάριο Κολοσκόπη, για την κλήση του στην Εθνική Ομάδα ποδοσφαίρου Κ16. Ο Νεκτάριος έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα στα τμήματα υποδομής της Σχολής μας το 2013 και με επιμονή, υπομονή, σκληρή προσπάθεια και συστηματική προπόνηση έκανε το πρώτο μεγάλο βήμα με την μεταγραφή του στην ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης πριν 1,5 χρόνο. Πολλά συγχαρητήρια Νεκτάριε, δηλώνουμε όλοι πολύ περήφανοι με την πρόοδο και εξέλιξή σου, και ολόψυχα σου ευχόμαστε κάθε καλό και σε αυτό το νέο βήμα σου με πολύ υψηλούς στόχους… Να είσαι υγιής και να συνεχίζεις να πραγματοποιείς τα όνειρα σου! Το μέλλον σου ανήκει!».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia