FOLLOW US: facebook twitter

Συζήτηση Σάκη Μάλιαρη με τους δημότες σε οικείο και φιλικό περιβάλλον: Σε διάλογο ουσίας για τη «μάχη» της επόμενης μέρας!

Ημερομηνία: 11-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”85489″ img_size=”full”][vc_column_text]

Με σταθερά βήματα και σοβαρότητα λόγων και έργων, μπορούμε και θα αλλάξουμε το σκηνικό στο Δήμο Ανδραβίδας-Κυλλήνης.

Την πιο θερμή υποδοχή επιφυλάσσουν για τον υποψήφιο Δήμαρχο Ανδραβίδας-Κυλλήνης Διονύση Μάλιαρη οι πολίτες και των τεσσάρων Δημοτικών Ενοτήτων, δείχνοντας του από την πρώτη στιγμή συναισθήματα αποδοχής και εμπιστοσύνης!

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε κάθε του επίσκεψη και επικοινωνία με τους συμπολίτες του, η συζήτηση αποκτά σχεδόν αμέσως έναν οικείο και ιδιαίτερα φιλικό τρόπο που βοηθά πέραν των άλλων στην εύκολη και ουσιαστική ανάδειξη των προβλημάτων.

Ο Σάκης Μάλιαρης τόσο ως αυτοδιοικητικός παράγοντας, όσο και ως άνθρωπος πάνω απ’ όλα, έχει μάθει να ακούει προσεκτικά, να λαμβάνει υπόψη του ότι ενδιαφέρει και χρήζει αντιμετώπισης και να προσπαθεί ακολούθως με ανάλογες κινήσεις και πρωτοβουλίες να δίνει λύσεις. Σε μια τέτοια κατεύθυνση έχει δώσει το στίγμα του για να ενεργούν και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του Συνδυασμού του.

Ακούστε όλα τα προβλήματα!

Κάθε επαφή μας με τον κόσμο, τονίζει ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδραβίδας-Κυλλήνης, θα πρέπει να γίνεται κίνητρο για να αφουγκραζόμαστε τις ανάγκες της καθημερινότητας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Να μάθουμε λοιπόν να μπαίνουμε στην ουσία και να ακούμε προσεκτικά τους συμπατριώτες μας. Όλοι μαζί, αλλά και ο καθένας από εμάς, όταν έρθει η ώρα, να γίνουμε η ΔΥΝΑΤΗ ΦΩΝΗ για τον τόπο μας.

Αυτή που θα ξέρει τις αναγκαιότητες κάθε περιοχής, θα «μάχεται» για την επίλυσή τους, θα διεκδικεί μέχρι τέλους ότι μπορεί να πετύχει για το Δήμο μας και τα προβλήματά του. Είναι κάτι που θα το στηρίξουμε με όλες μας τις δυνάμεις, πολύ περισσότερο όταν η εντολή των πολιτών μας δώσει το δικαίωμα να διαχειριστούμε τις τύχες της περιοχής μας.

Προσωπική γνώμη και εμπειρία

Στη βάση αυτή, ο κ. Μάλιαρης με το πλεονέκτημα της γνώσης των θεμάτων του Δήμου, έχοντας διανύσει ήδη μια επιτυχημένη πορεία στις θέσεις με αυτοδιοικητικό ρόλο, είναι πανέτοιμος για τα επόμενα βήματα.

Η εμπειρία και η συνέπειά του «κλειδώνουν» τη φερεγγυότητα της δυναμικής προσπάθειάς του. Η πλαισίωση του κόσμου δίπλα του αποδεικνύει στο μέγιστο βαθμό τα σταθερά πλαίσια που θέλουν να κινηθούν και οι πολίτες για το Δήμο τους. Και είναι κάτι παραπάνω από βέβαιο ότι σύντομα θα δώσουν την απάντησή τους στις παλινωδίες και τις αστοχίες της απερχόμενης Δημοτικής Αρχής με τον πλέον εκκωφαντικό τρόπο![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot