FOLLOW US: facebook twitter

Σύσκεψη των τοματοπαραγωγών στο ΕΚ Αμαλιάδας: Ενωμένοι σα μια γροθιά για τα πορίσματα…

Ημερομηνία: 30-11-2018 | Συντάκτης:

Ενωμένοι σε μια κοινή γραμμή είναι οι αγρότες των τριών ομάδων παραγωγών βιομηχανικής τομάτας της Ηλείας. Στη σύσκεψη που έγινε το απόγευμα της Πέμπτης στο Εργατικό Κέντρο Αμαλιάδας, καθόρισαν την στάση τους για τις άμεσες κινήσεις που θα κάνουν.

Τη Δευτέρα – και όχι σήμερα λόγω της αργίας στην Πάτρα – θα μεταβούν στην περιφερειακή διεύθυνση του ΕΛΓΑ στην αχαϊκή πρωτεύουσα προκειμένου να εκφράσουν τη διαμαρτυρία τους στον προϊστάμενο κ. Κεχαγιά για τα πορίσματα που δεν αποτυπώνουν την πραγματική εικόνα της καταστροφής μετά τις καλοκαιρινές πλημμύρες. Πορίσματα που δεν αποζημιώνουν επί της ουσίας τους παραγωγούς.

Ο κ. Βαλιανάτος, ο κ. Αρβανιτάκης και ο κ. Μαράτος, οι πρόεδροι των τριών ομάδων παραγωγών, δήλωσαν πως προχωρούν ενωμένοι σαν μια γροθιά για να διεκδικήσουν δίκαια πορίσματα για τις ζημιές στις καλλιέργειες. Αν δεν συμβεί αυτό μετά και τις ενστάσεις που καλούνται να υποβάλουν άμεσα οι παραγωγοί με τα χαμηλά ποσοστά στα πορίσματα, τότε οι τοματοπαραγωγοί είναι διατεθειμένοι να φτάσουν στα άκρα…


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος