FOLLOW US: facebook twitter

Super League 2: Πρωτάθλημα 22 αγωνιστικών!

Ημερομηνία: 04-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα
Τροποποίηση της Προκήρυξης ώστε να ολοκληρωθεί στις 19 Μαΐου

 

Η ΕΠΟ ζήτησε από την Super League 2 να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα μέχρι τις 19 Μαΐου 2021 και για να συμβεί αυτό η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε πως φέτος θα διεξαχθεί σε 22 αγωνιστικές συν τους μονούς αγώνες πλέι-οφ και πλέι-άουτ. Η διαδικασία με την οποία θα διεξαχθεί το φετινό πρωτάθλημα της Super League 2 θα συζητηθεί στο Δ.Σ. της διοργανώτριας σήμερα το μεσημέρι.

Η ανακοίνωση της Λίγκας: «Μετά από έγγραφο της Ε.Π.Ο. όπου ζητείται η ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Super League 2, συμπεριλαμβανομένων των πλέι οφ και πλέι αουτ έως τις 19/5/2021, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί σε 27 αγωνιστικές, 22 κανονικής διάρκειας και μονοί αγώνες πλέι οφ και πλέι άουτ. Η διαδικασία του τρόπου διεξαγωγής των μονών αγώνων θα καθοριστεί σε νέο διοικητικό συμβούλιο που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 4/1/20 και ώρα 14:00».

Αυστριακό δημοσίευμα για τη Super League 2

Εντωμεταξύ, η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο τράβηξε την προσοχή μιας αυστριακής εφημερίδας, που έκανε ρεπορτάζ επικοινωνώντας με τον Βασίλη Κουτσιανικούλη για περισσότερες λεπτομέρειες. Όπως αναγνωρίζει η αυστριακή «Wiener Zeitung», η Super League 2 είναι η μόνη επαγγελματική κατηγορία στην Ευρώπη που δεν έχει επιστρέψει στα γήπεδα. Οι ρυθμίσεις της Πολιτείας, η οριακή κατάσταση στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, το οικονομικό αδιέξοδο των συλλόγων και το ψυχολογικό συν τοις άλλοις αδιέξοδο των ποδοσφαιριστών των 32 ΠΑΕ εκτός Super League 1, όλα περνούν από το «κόσκινο» του αυστριακού Μέσου. Την περιγραφή βοηθά ο Βασίλης Κουτσιανικούλης. Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός αποκτήθηκε από τη Δόξα Δράμας, όμως ακόμη δεν έχει αγωνιστεί μαζί της. Το τελευταίο του παιχνίδι ήταν με τη φανέλα του Ολυμπιακού Βόλου στις 8 Μαρτίου και, όπως παραδέχεται «ήταν τόσο παλιά που οριακά το θυμάμαι ακόμη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος