FOLLOW US: facebook twitter

Super League 2: Νικητήριο γκολ ο Κοτσώνης

Ημερομηνία: 06-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Ηλείος στόπερ, Δημήτρης Κοτσώνης, πέτυχε το νικητήριο γκολ του Ιωνικού στο εκτός έδρας παιχνίδι με τον Απόλλωνα Λάρισας (0-1), το απόγευμα της Κυριακής, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League 2.

Ήταν το 20ο λεπτό όταν από εκτέλεση φάουλ του Ρόλε, ο Κοτσώνης με πλασέ στο δεύτερο δοκάρι νίκησε τον Γλύκο και χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.  Οι Νικαιώτες έφτασαν έτσι στην πέμπτη διαδοχική νίκη τους και σε συνδυασμό με τη γκέλα του Λεβαδειακού (ισοπαλία με Ο.Φ. Ιεράπετρας), απομακρύνθηκαν πέντε βαθμούς από την 2η θέση, παίρνοντας σαφές προβάδισμα για την κατάκτηση της πρωτιάς στην κανονική περίοδο και βάζοντας τις βάσεις για απευθείας άνοδο στη Super League 1.

Ο Κοτσώνης έχει σημαντική καριέρα στις μεγάλες εθνικές κατηγορίες. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό και έχει φορέσει, μεταξύ άλλων, την φανέλα του Άρη, του Εργοτέλη, του Απόλλωνα Σμύρνης, της Λαμίας, των Τρικάλων, της Παναχαϊκής και της αλβανικής Λουφτετάρι.

Ο 32χρονος στόπερ τη φετινή σεζόν ξεκίνησε στον Αιολικό, αλλά στις 9 Φεβρουαρίου μετακόμισε στον Ιωνικό και συνεισφέρει τα μέγιστα στην προσπάθεια των «μπλε» να επιστρέψουν μετά από 14 χρόνια στη μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου (τελευταία σεζόν που έπαιξαν στην Α΄ Εθνική ήταν το 2006-2007).


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος