FOLLOW US: facebook twitter

Ανοιχτό Γήπεδο: Χωρίς τον Κόροιβο η Α2

Ημερομηνία: 06-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Επέστρεψε στη δράση η Α2 από το περασμένο Σάββατο. Λίγοι το περίμεναν αυτό να συμβεί, μετά από 5 μήνες απραξίας, λόγω της πανδημίας που μαστίζει τον κόσμο. Έτσι, θα ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα με τα ματς του πρώτου γύρου, στη συνέχεια θα ακολουθήσουν αγώνες του β΄ γύρου μόνο με τους 8 πρώτους και θα καταλήξουμε στα πλέι-οφ για την άνοδο. Ο Κόροιβος και το Αγρίνιο δεν κατεβαίνουν. Η ομάδα της Αμαλιάδας με μακροσκελή ανακοίνωση, που δημοσιεύτηκε και στις αθλητικές εφημερίδες της Αθήνας, έδωσε επαρκείς εξηγήσεις για την αποχώρησή του και κατά τη γνώμη μας είχε δίκιο.

*Ήδη τα πρώτα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά και είχαμε δύο διπλά από το Ψυχικό και τον Πανερυθραϊκό, ενώ δεν έλειψαν και οι εκπλήξεις. Να κλείσουμε σημειώνοντας ότι ο Ολυμπιακός Β΄ θα τα δώσει όλα για την άνοδο! Κύριοι αντίπαλοί του θα είναι ο Απόλλων Πάτρας, η φιλόδοξη Ελευθερούπολη και η δυνατή Καρδίτσα. Το ιστορικό Παγκράτι και το Μαρούσι είναι δύο αουτσάιντερ.

*Θα το παρακολουθούμε αυτό το πρωτάθλημα και θα το σχολιάζουμε.

 

Καθάρισε ο Κοτσώνης!

Ο Κοτσώνης είναι εδώ και καιρό στέλεχος του Ιωνικού και αγωνίζεται στην Super League 2. Είναι βασικός συντελεστής της επιτυχούς πορείας της ομάδας της Νίκαιας και προχθές στο νικηφόρο 1-0 επί του Απόλλωνα Λάρισας, εκτός έδρας, πέτυσε σε μια προώθησή του σε χτύπημα φάουλ, το γκολ που έκρινε τον αγώνα με ασύλληπτο σουτ!

 

Πυργιώτικο χρώμα

Έντονο χρώμα από τον Πύργο είχε το παιχνίδι της Φουτμπολ Λιγκ ανάμεσα στον Βλαχιώτη και τη Ρόδο, που είδαμε ζωντανά από την ΕΤ3. Δύο παίκτες της Ρόδου είναι Πυργιώτες. Πρόκειται για τον Νικολόπουλο (γιο του Ανδρέα), ο οποίος παίζει δεύτερη χρονιά στο νησί και τον Βουργουντζή, ο οποίος επίσης παίζει στη Ρόδο. Ο πρώτος έπαιξε βασικός και στο 78΄ αντικαταστάθηκε. Ο δεύτερος μπήκε στο 56΄ και έπαιξε ακραίος επιθετικός. Κατά την γνώμη μου και οι δύο περνούν στους διακριθέντες και ο Νικολόπουλος αντικαταστάθηκε γιατί είχε κίτρινη κάρτα!

 

Ο Δ. Τσίγκρηλας

Στην ομάδα του σμαραγδένιου νησιού κατέληξε και ο 22χρονος Δημήτρης Τσίγκρηλας, πρώην του Πανηλειακού, ο οποίος υπηρετεί τη θητεία του στη Ρόδο, όπως έγραψε πρώτη η «Πρωινή» την περασμένη Παρασκευή. Φέτος είχε ξεκινήσει με τη Θύελλα Πατρών, πήγε στη Μικρασιατική Χίου (Γ΄ Εθνική) και από κει χωρίς να αγωνιστεί, στη Ρόδο, με ελεύθερη μεταγραφή. Καλή δύναμη στο παιδί.

 

Ο λεβέντης

Να σημειώσουμε πως στο ματς Βλαχιώτης-Ρόδος διαιτητής ήταν ο Τσουκαλάς (Αθηνών) και α΄ βοηθός η Αθανασοπούλου (Μεσσηνίας). Στο 57΄ αυτός ο λεβέντης που πέρασε επί Γ΄ Εθνικής και από τον Πύργο και είχε αδικήσει τον Πανηλειακό, ακύρωσε γκολ του Αστέρα Βλαχιώτη που ήταν κανονικό! Το τι άκουσαν και οι δύο δεν λέγεται…

 

Π.Κ.Τ.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος