FOLLOW US: facebook twitter

Συνεργασία Περιφέρειας και Συλλόγου Νέων Ν. Φιγαλείας

Ημερομηνία: 13-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Με την αποδοχή της πρόσκλησης από το Σύλλογο Νεολαίας και Άθλησης Νέας Φιγαλείας του Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος Αθλητισμού, Εθελοντισμού και Ολυμπισμού, Δημήτρη Νικολακόπουλου, επισφραγίζεται και επίσημα η συνεργασία του Συλλόγου με τις αρμόδιες περιφερειακές αρχές στον τομέα αθλητισμού και εθελοντισμού.

Ο κ. Νικολακόπουλος βρέθηκε στη Νέα Φιγαλεία και συμμετείχε μαζί με τα μέλη και τους εθελοντές του Συλλόγου, στη δράση για την Παγκόσμια Ημέρα Αθλητισμού για την Ανάπτυξη και την Ειρήνη. Δράση που περιλάμβανε συμβολική δενδροφύτευση σε σημεία που υπέδειξε η Δασική Υπηρεσία Ελλάδος. Έσκαψε, φύτεψε και συνομίλησε με τους νέους της περιοχής για το μέλλον του τόπου, τον οποίο αποκάλεσε ιστορικό και με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης.

No description available.

Στη συνέχεια, στο πλαίσιο της κοινής συνεργασίας με την ΠΔΕ, ο Σύλλογος παρέδωσε ως αναμνηστικό δώρο στον κ. Νικολακόπουλο το νέο βιβλίο για την ιστορία της πόλης της Ζούρτσας, το οποίο εκδόθηκε πρόσφατα ενόψει των εορτασμών για τα 200 χρόνια από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης.

Ο κ. Νικολακόπουλος αφού συνεχάρη τον Σύλλογο και τους εθελοντές που συμμετείχαν στη δράση, δήλωσε τη στήριξη της ΠΔΕ στους νέους και τέλος φωτογραφήθηκε με όλους ως ανάμνηση της επίσκεψής του στη πόλη.

No description available.

Ο Σύλλογος απευθύνει ιδιαίτερες και θερμές ευχαριστίες στους υποστηρικτές της δράσης: Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, Περιφερειακή Ενότητα Ηλείας, Δήμος Ζαχάρως-Φιγαλείας, Δασαρχείο Ολυμπίας, Ελληνική Αστυνομία, κατάστημα «Παντοπωλείο Καπλάνη».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος