FOLLOW US: facebook twitter

Αστυνομικοί ξυλοκόπησαν πατέρα και γιο στην Κατερίνη: Έπαθε οξύ έμφραγμα ο 58χρονος (vid)

Ημερομηνία: 13-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα
Απίστευτη βαναυσότητα από αστυνομικούς στην Κατερίνη, ξυλοκόπησαν δεκαπέντε άτομα πατέρα και γιο. Με οξύ έμφραγμα στο νοσοκομείο ο 58χρονος.

Άγριο περιστατικό στην Κατερίνη με δεκαπέντε αστυνομικούς να βαράνε ασταμάτητα πατέρα και γιο. Το συμβάν έλαβε χώρα έξω από το γήπεδο του Νέου Κεραμιδίου Κατερίνης, όταν ο 58χρόνος πατέρας και ο 28χρονος γιος, από την περίφραξη του γηπέδου παρακολουθούσαν τον αγώνα στον οποίο έπαιζε ο άλλος γιος και αδερφός του 28χρονου.

Η αστυνομία πήγε για τα προβλεπόμενα αλλά ο 58χρονος δεν είχε ταυτότητα μαζί του. Όταν διεμήνυσαν στους αστυνομικούς ότι έχει προβλήματα υγείας είπαν «δεν μας νοιάζει τι έχει» και ξεκίνησαν να τον τραβάνε. Ο γιος του πήγε κοντά και δεκαπέντε άτομα τους έριξαν κάτω και ξεκίνησαν να τους κτυπάνε βάναυσα όπως φαίνεται και στο βίντεο. Ο 58χρονος μάλιστα έχασε τις αισθήσεις του και πήγε γιατρός πάνω του.

Τους συνέλαβαν και τους πήγαν στο κρατητήριο, όταν ο 58χρονος επί δύο ώρες έλεγε στους αστυνομικούς πως δεν είναι καλά και έπρεπε να πάει στο νοσοκομείο. Τον πήρε τελικά η κόρη του, που πήγε στο τμήμα και τον πήγε στο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε οξύ έμφραγμα.

Μάλιστα, κρίθηκε απαραίτητη η μεταφορά του στην Θεσσαλονίκη όπου έκανε επέμβαση.

Για να δείτε το βίντεο πατήστε εδώ

Πηγή: gazzetta.gr


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος