FOLLOW US: facebook twitter

Συνεδριάζει αύριο το Δ.Σ. Πύργου: Στρατηγικός προγραμματισμός προσλήψεων 2020-2023

Ημερομηνία: 02-04-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”43028″ img_size=”full”][vc_column_text]Με τρέχοντα θέματα στην ημερήσια διάταξη, συνεδριάζει αύριο Τετάρτη στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Πύργου. Στη συνεδρίαση, θα ληφθεί απόφαση, τροποποίησης του Τεχνικού Προγράμματος αλλά και αναμόρφωσης του προϋπολογισμού ενώ θα συζητηθεί η εκ νέου έγκριση του προϋπολογισμού του Λιμενικού Ταμείου.

Το Δημοτικό Συμβούλιο θα αποφασίσει για το στρατηγικό προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού 2020-2023, στο Δήμο Πύργου αλλά και για την ανανέωση των υφιστάμενων συμβάσεων προσωπικού ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Εναρμόνιση οικογενειακής – επαγγελματικής ζωής για ένα (1) επιπλέον έτος με δυνατότητα παράτασης έως τη λήξη του προγράμματος. Επίσης, θα ληφθεί απόφαση έγκρισης συνδιοργάνωσης με τη Δ/νση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των εκδηλώσεων α) «Εκδήλωση ανακύκλωσης και Τέχνης» που θα πραγματοποιηθεί στις 14 Απριλίου 2019 και β. Εκδήλωση φωτογραφίας που θα πραγματοποιηθεί στις 8 Μαΐου 2019 και εξειδίκευση των σχετικών πιστώσεων.

Τέλος, θα ληφθεί απόφαση επέκτασης δημοτικού φωτισμού στις τοπικές κοινότητες Μυρτιάς, Σαλμώνης και Λαντζοίου.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot