FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση και στο βάθος… λύση την Παθολογική

Ημερομηνία: 23-04-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Σχόλια

Με κύριο θέμα την ενίσχυση της Παθολογικής του ΓΝ Πύργου συναντήθηκαν χθες το απόγευμα στην Πάτρα με τον διοικητή της 6ης ΥΠΕ, Γ. Καρβέλη, ο διοικητής του ΓΝ Ηλείας, Χρ. Χριστόπουλος, και η δ/ντρια της Ιατρικής Υπηρεσίας, Αν. Βασιλείου.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Πρωινής», δόθηκε η διαβεβαίωση από τον κ. Καρβέλη ότι η Παθολογική δεν θα μείνει ακάλυπτη και ότι ήδη δρομολογείται η ενίσχυσή της με Παθολόγους που υπηρετούν σε άλλα νοσηλευτικά ιδρύματα της 6ης ΥΠΕ, οι οποίοι θα καλύπτουν το πρωινό ωράριο και όσα εφημεριακά κενά προκύπτουν.

Ο αριθμός των γιατρών που θα συμβάλουν σε αυτήν την προσπάθεια δεν είναι ακόμα αποσαφηνισμένος, καθώς και η φόρμουλα βάσει της οποίας θα συνδράμουν (απόσπαση, τρίμηνη μετακίνηση ή κάτι άλλο), ωστόσο χθεσινοβραδινές πληροφορίες έκαναν λόγο για διαμορφωμένη λίστα με 7 ή 9 γιατρούς από τον ΥΠΕάρχη, αποκλειστικά με ειδικότητα Παθολόγου.

Παράλληλα, τον Ιούνιο αναμένεται να επιστρέψει στο δυναμικό του ΓΝ Ηλείας και ένας ακόμα Παθολόγος, με οργανική θέση στο ΚΥ Ανδρίτσαινας και ο οποίος είχε πάρει άδεια ανατροφής.

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλα τα Αιχμηρά και Ευθύβολα 23/04/2021


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος