FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Α. Μαρίνου με τους 8μηνίτες του δήμου Πηνειού: Ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες κάθε Τρίτη και Πέμπτη

Ημερομηνία: 09-09-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας με τους δημότες του Δήμου Πηνειού  βρίσκεται καθημερινά ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος ο οποίος έχει το Γραφείο του στο κτίριο Σισίνη ανοιχτό.

Ο δήμαρχος θα πραγματοποιεί κατ’ ιδίαν συναντήσεις με τους δημότες κάθε Τρίτη και Πέμπτη από τις 10.00 έως και 13.00 αφού θα έχει προηγηθεί επικοινωνία των δημοτών στα τηλέφωνα  2623360775 (κ.Αλεξάνδρα Τσαγκανέλια) και 2623360778 (κ.Λούης Αργυρόπουλος)

Συνάντηση με 8μηνίτες

Εξάλλου, συνάντηση με τους οκταμηνίτες του Δήμου Πηνειού είχε την Δευτέρα το πρωί ο δήμαρχος Ανδρέας Μαρίνος παρουσία της διευθύντριας Οικονομικών-Διοικητικών Υπηρεσιών Μαρίας Πετροπούλου και αντιδημάρχων στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου στη Γαστούνη. Στη συνάντηση τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα υγειονομικής προστασίας. Ο δήμαρχος καλωσόρισε με θερμά λόγια τους  νέους εργαζόμενους στο δήμο ζητώντας από αυτούς συνέπεια και αποδοτικότητα στην εργασία τους. Ο Ανδρέας Μαρίνος κάλεσε τους εργαζόμενους να έχουν άριστη συνεργασία με τους αντιδημάρχους ενώ είχε κατ’ ιδίαν συνομιλία με όλους.   Με την πρόσληψη οκταμηνιτών στο Δήμο Πηνειού θα καλυφθούν  κάποια από τα υπάρχοντα κενά.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος