FOLLOW US: facebook twitter

Συνάντηση Καράμπελα με πρόεδρο Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας Δημήτρη Δημητρουλόπουλο: «Ο Νόμος είναι το θεμέλιο της κοινωνίας»

Ημερομηνία: 22-05-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 2, Νέα, Πολιτική

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας Δημήτρη Δημητρουλόπουλο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου είχε ο υποψήφιος δήμαρχος Πύργου Αντώνης Καράμπελας και συζήτησαν θέματα που απασχολούν ευρύτερα τον χώρο της Δικαιοσύνης, αλλά και την πόλη του Πύργου.

Ο κ. Καράμπελας αναφέρθηκε συγκεκριμένα στα προβλήματα της παραβατικότητας που απασχολούν την τοπική κοινωνία και στις προτάσεις της παράταξης «Πύργος – Έργο Πολιτών» για την αντιμετώπισή τους. Τόνισε την ανάγκη διεύρυνσης των κοινωνικών δομών, αναφέροντας χαρακτηριστικά την πρόθεση της παράταξης για ίδρυση Στέγης Κακοποιημένων Γυναικών στον Δήμο.

Μίλησε ακόμη και για το ζήτημα των νομικών εκπροσωπήσεων του Δήμου που απαιτούνται για δικαστικά θέματα του Δήμου και γνωμοδοτήσεις σε περιπτώσεις που η ερμηνεία των νόμων δεν είναι σαφής.  Στόχος, τόνισε ο κ. Καράμπελας, είναι να βρεθεί η φόρμουλα για ευρεία ανάθεση υποθέσεων, υπογραμμίζοντας ότι «ο Νόμος είναι το θεμέλιο της κοινωνίας και ο Δήμος δεν θα πρέπει να έχει εκκρεμότητες με το Νόμο, αλλά να διασφαλίζει μέσω της Δικαιοσύνης τα συμφέροντα των δημοτών». 

Ο κ. Δημητρουλόπουλος από την πλευρά του ευχαρίστησε τον κ. Καράμπελα, του ευχήθηκε καλή επιτυχία και τόνισε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος θα είναι πάντα στη διάθεση του Δημάρχου για όποιο νομικό ζήτημα μπορεί να συμβάλλει στην αντιμετώπισή του. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν η Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας Μαρίνα Μπεβούδα, ο Γενικός Γραμματέας του Συλλόγου Σπύρος Λιατσής, και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου Ακριβή Κατσιαδράμη και Θανάσης Δάρας.

Τον Αντώνη Καράμπελα συνόδευαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι: Γιώργος Κανελλόπουλος, Ματίνα Τσουρούλα-Ζέζα, Μαρία Καλάκου, Νίκος Γιαννόπουλος, Βούλα Αγγελοπούλου, Άννα Τσαντίλη και Θοδωρής Ντοάς.

Πρόγραμμα ομιλιών:

-Στο Επιτάλιο, Πέμπτη 23 Μαΐου και ώρα 08:00 μ.μ. στην Πλατεία

-Στο Καράτουλα Παρασκευή 24 Μαΐου και ώρα 08:30 μ.μ. στην Πλατεία


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot