FOLLOW US: facebook twitter

Συναντήσεις υποψ. Δημάρχου Ανδρίτσαινας-Κρεστένων Τάκη Δημητρουλόπουλου στην Αθήνα με Αραχωβίτη και Κόκκαλη

Ημερομηνία: 14-05-2019 | Συντάκτης:

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”88470″ img_size=”full”][vc_column_text]

Λύση στις αποζημιώσεις ΠΣΕΑ από τις πλημμύρες του 2013 σε Μακρίσια – Καλυβάκια

Οριστικά διευθετήθηκε το πρόβλημα που υπήρχε εδώ και χρόνια , που αφορούσε τις αποζημιώσεις ΠΣΕΑ για το φυτικό κεφάλαιο των δένδρων, που είχαν καταστραφεί από τις πλημμύρες του 2013 στην περιοχή Μακρισίων και Καλυβακίων.

Σε χθεσινή συνάντηση που είχε ο υποψήφιος Δήμαρχος Ανδρίτσαινας – Κρεστένων κ. Τάκης Δημητρουλόπουλος στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης με τον υπουργό κ. Στέλιο Αραχωβίτη και τον αναπληρωτή υπουργό  κ. Βασίλη Κόκκαλη, δόθηκε οριστική λύση στο θέμα αυτό που βασανίζει τους παραγωγούς της περιοχής αυτής.

Συγκεκριμένα η λύση που δόθηκε έχει ως εξής:

Όσοι παραγωγοί έχουν ήδη αποζημιωθεί για άλλα αίτια κατά τα έτη 2013 έως και 2018, θα αποζημιωθούν και για το φυτικό κεφάλαιο των υπολοίπων δένδρων που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες του 2013.

Τον υποψήφιο δήμαρχο  κ. Τάκη Δημητρουλόπουλο στις συναντήσεις αυτές, συνόδευε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Χατζόπουλος που είναι γνώστης του προβλήματος και η επίλυσή του, ήδη δημιούργησε έκδηλη ικανοποίηση στους δικαιούχους παραγωγούς Μακρισίων και Καλυβακίων.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot