FOLLOW US: facebook twitter

Συναντήσεις και στο Υπ. Οικονομικών-Ναμπίλ και Μπαλαούρας σε Χαρίτση: Επί τάπητος σημαντικά έργα του δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης

Ημερομηνία: 25-10-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”74112″ img_size=”full”][vc_column_text]Διαδοχικές επισκέψεις στα Υπουργεία Οικονομίας Ανάπτυξης και Εσωτερικών είχε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης, Ναμπίλ Μοράντ, μαζί με τον βουλευτή Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ, Μάκη Μπαλαούρα.

Στο Υπουργείο Εσωτερικών ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης ενημέρωσε για τις χρηματοδοτήσεις που τρέχουν και αφορούν το πρόγραμμα «Φιλόδημος» (μηχανήματα, βιολογικούς, σχολικά κτήρια), με τον υπουργό Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση, να τον διαβεβαιώνει πως οι χρηματοδοτήσεις προχωρούν κανονικά.

Ο κ. Μοράντ αναφέρθηκε, επίσης, στο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων υποστηρίζοντας ότι λόγω του παλιού στόλου των απορριμματοφόρων και της αναγκαίας συντήρησης τους, το κόστος για το Δήμο είναι υψηλό, λαμβάνοντας επίσης διαβεβαιώσεις πως σύντομα θα βρεθεί λύση.

Επιπλέον, τέθηκε το θέμα των σχολείων και του Βρεφονηπιακού Σταθμού Βάρδας για το οποίο υπάρχει έτοιμη μελέτη την οποία θα καταθέσει στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» σχετική πρόσκληση του οποίου θα ανοίξει σύντομα.

Τέλος το θέμα του βιολογικού καθαρισμού Βάρδα  – Ψάρι Ηλείας, που υπάρχει ώριμη μελέτη, έθεσε ο δήμαρχος Ανδραβίδας Κυλλήνης στον υφυπουργό Οικονομικών Στάθη Γιαννακίδη ζητώντας την ένταξη του έργου ύψους 10,7 εκ. ευρώ σε χρηματοδότηση. Ο κ. Γιαννακίδης, επισήμανε πως είναι ένα έργο προτεραιότητας και θα ενταχθεί σύντομα στην πρόσκληση από την ΕΠΕΡΑ.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

epixeiriseismprosta leventis

opap
300x600
olympia

Screenshot