FOLLOW US: facebook twitter

Συμβολική η παράσταση διαμαρτυρίας στον Πύργο για το δρόμο

Ημερομηνία: 11-11-2019 | Συντάκτης:
-Δεν είχε την απαιτούμενη ανταπόκριση η χθεσινή προγραμματισμένη συγκέντρωση από τους Ηλείους της Αθήνας στην κεντρική πλατεία

Με μηδαμινή συμμετοχή των ντόπιων κατοίκων της πόλης και  με ελάχιστους μόνο εκπροσώπους των Συλλόγων Ηλείων της Αθήνας, πραγματοποιήθηκε χθες, κυρίως συμβολικά, η παράσταση διαμαρτυρίας για την ολοκλήρωση της Πατρών- Πύργου- Τσακώνας, στην κεντρική πλατεία Πύργου μπροστά από το Λάτσειο. Την Επιτροπή Αγώνα των Ηλείων της Αθήνας, εκπροσώπησε ο πρόεδρος του Συλλόγου Γουμεριωτών «Επτάλοφος» κ. Παναγιώτης Αχιλλεόπουλος, ο οποίος έστησε το πανό που έγραφε «ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ», με τον χάρτη της Πατρών- Πύργου και τα αιτήματα των Συλλόγων για να πάψει πια η αιματοχυσία στο δρόμο- καρμανιόλα, ενώ παράλληλα άναψε κεράκια στη μνήμη των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους σε κάποιο χιλιόμετρο της Ε.Ο. Παρών ήταν εκ μέρους της Ι. Μητρόπολης Ηλείας π/ Ηλίας Παπαγγελής που τέλεσε λίγο αργότερα στον Ι. Ναό Αγίου Νικολάου μνημόσυνο για τα θύματα της Πατρών-Πύργου.

Ο  κ. Αχιλλεόπουλος για την χθεσινή νέα πρωτοβουλία της Επιτροπής Αγώνα τόνισε:

«Αυτή είναι η δεύτερη συγκέντρωση διαμαρτυρίας  των Συλλόγων Ηλείων της Αθήνας, μετά την πρώτη επιτυχημένη στην Αθήνα και γίνεται εδώ στον Πύργο με στόχο να διαμαρτυρηθούμε για να συνεχιστούν τα έργα της Ολυμπίας Οδού, Πάτρα- Πύργος – Τσακώνα. Πρεπει επιτέλους να ολοκληρωθεί το έργο, δεν θέλουμε άλλους θανάτους, άλλα ατυχήματα , όχι άλλο αίμα στην άσφαλτο. Δεν είμαι δε, καθόλου απογοητευμένος που δεν έχει η συγκέντρωσή μας κόσμο, το αντίθετο είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ στον τόπο μας, στην Ηλεία, στην πρωτεύουσα του νομού,  ως εκπρόσωπος των Συλλόγων Ηλείων της πρωτεύουσας για να διαμαρτυρηθούμε για το δρόμο.   Πρέπει να είμαστε όλοι ενωμένοι και οι Ηλείοι της Αθήνας και εδώ οι πατριώτες μας.»


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος