FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Ν. Ηλείας: Χαιρετίζει την έναρξη των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους»

Ημερομηνία: 13-01-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Το Δ.Σ. του Επιστημονικού Συλλόγου Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηλείας εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας χαιρετίζει την έναρξη των προγραμμάτων «Άθληση για Όλους» από το Δήμο Πύργου.
Η ανακοίνωση του Συλλόγου αναφέρει: «Ο Επιστημονικός Σύλλογος Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής Νομού Ηλείας χαιρετίζει με ιδιαίτερη ικανοποίηση την έναρξη των Προγραμμάτων Άθληση για Όλους (ΠΑγΟ) από το Δήμο Πύργου, κάνοντας πράξη ένα χρόνιο αίτημα του συλλόγου μας.
Εν μέσω καραντίνας κατάφερε να φέρει εις πέρας μια χρονοβόρα διαδικασία σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού.
Σκοπός των προγραμμάτων είναι η βελτίωση της φυσικής – κινητικής κατάστασης όλων των πολιτών του Δήμου Πύργου.
Σε αυτό το πρόγραμμα θα απασχοληθούν 6 Καθηγητές – Καθηγήτριες Φυσικής αγωγής, όπου με τη χρήση της τεχνολογίας θα προσφέρουν ένα πολύτιμο έργο στην εποχή της πανδημίας, με δωρεάν άσκηση.
Ευχόμαστε και ελπίζουμε την επιτυχία του Προγράμματος και τη μακροχρόνια συνέχιση του.
Επίσης, ανανεώνουμε τη στήριξή μας, στις προσπάθειες του Δήμου Πύργου για την βελτίωση της ποιότητας της ζωής των συνδημοτών μας, αλλά και στη συνέχεια της προσπάθειας για την ίδρυση ΣΕΦΑΑ στην πόλη μας. Μετά τις υποβληθείσες προτάσεις μας για τις απαιτούμενες υποδομές και τα αναγκαία αρχικά βήματα για την ίδρυση του τμήματος, δηλώνουμε παρόντες για οποιαδήποτε ενέργεια που θα απαιτηθεί για την πραγμάτωση του στόχου».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος