FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας και Mapei Hellas: 10 τόνους με υγρά, τρόφιμα και πρώτες ύλες παραδόθηκαν στο δημαρχείο Φολόης

Ημερομηνία: 12-08-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Mega Post 1, Κοινωνία, Νέα

Με τη παροχή βοήθειας σε πυρόπληκτους οικισμούς στη Δημοτική Ενότητα Φολόης Ηλείας ολοκληρώθηκε η δράση στήριξης των πολιτών των περιοχών αυτών με πρωτοβουλία του Συλλόγου Νεολαίας & Άθλησης Νέας Φιγαλείας ‘’ΠΑΝΑΓΙΑ Η ΒΟΓΑΛΗ’’ και της μεγάλης εταιρίας κατασκευής δομικών υλικών MAPEI HELLAS. Μετά από επικοινωνία του πρώτου με τη διοίκηση της εταιρίας αμέσως ο Εμπορικός Διευθυντής κος Κώστας Βλάχος έδρασε αστραπιαία και σε πολύ άμεσο χρόνο ετοιμάστηκε ένα μεγάλο φορτίο για την Ηλεία καθώς οι ανάγκες είναι τεράστιες.

Μπορεί να είναι εικόνα 1 άτομο, στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Περισσότεροι από 10 τόνοι με υγρά τρόφιμα και πρώτες ύλες παραδόθηκαν τη Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021 στο Δημαρχείο Φολόης με σκοπό να κατανεμηθούν στους κατοίκους οικισμών που υπέστησαν σοβαρές καταστροφές όπως Νεμούτα, Αχλαδινή, Λάλα, Δούκας, Τσαπαρέικα, Βίλλια, Μηλιές κ.α.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

Το φορτηγό όχημα συνόδευσε με ασφάλεια στου Λάλα, καθώς η πυρκαγιά είναι ακόμα σε εξέλιξη στη περιοχή, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Θάνος Χουλιάρας μαζί με νέους από τη περιοχή της Νέας Φιγαλείας, καθώς και Εθελοντές Πολιτικής Προστασίας.

Μπορεί να είναι εικόνα 3 άτομα, άτομα που στέκονται, εξωτερικοί χώροι και κείμενο που λέει "1 ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΦΟΛΟΗΣ"

Στο Δημαρχείο Φολόης, υποδέχτηκαν και παρέλαβαν το φορτίο, ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε ΦΟΛΟΗΣ κος Γιάννης Αλεξανδρόπουλος και η Δημοτική Υπάλληλος κα Δήμητρα Καραγιάννη ενώ συγκεντρώθηκαν και πολλοί εθελοντές από του Λάλα καθώς και μαθητές ώστε να ξεφορτώσουν το φορτίο και να το τοποθετήσουν με ασφάλεια στους χώρους του Δημαρχείου.

Μπορεί να είναι εικόνα στέκεται και εξωτερικοί χώροι

Τιμή για το σύλλογο και την εταιρία αποτελεί η παρουσία εκεί, κατά την άφιξη του φορτίου, του Στρατηγού Ε.Α του Πυροσβεστικού Σώματος και πρώην Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Αττικής, Διοικητής και στην Ηλεία αλλά και στη Στερεά Ελλάδα Νίκου Σπαή. Ο κος Σπαής με καταγωγή από τη περιοχή ευχαρίστησε θερμά τη MAPEI HELLAS για την άμεση ανταπόκρισή της σε βοήθεια καθώς και το Σύλλογο Νέων Φιγαλείας καθώς με τον Πρόεδρο Θάνο Χουλιάρα έχουν στενή οικογενειακή φιλία εδώ και χρόνια.

Σε τέτοιες στιγμές η αμεσότητα μιας δράσης αποδεικνύεται με την συνεργασία, την αλληλεγγύη και το σεβασμό προς το συνάνθρωπο

Μπορεί να είναι εικόνα παιδί και στέκεται

Μπορεί να είναι εικόνα εξωτερικοί χώροι

Μπορεί να είναι εικόνα 2 άτομα, άτομα που στέκονται, μπουκάλι και σώμα νερού


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος