FOLLOW US: facebook twitter

Σύλλογος δασκάλων & Nηπιαγωγών Πύργου: Ζητούν επείγουσα συνάντηση με τον Περιφερειακό Δ/ντή Εκπαίδευσης για τα δύο κλειστά σχολεία στο δήμο Πύργου

Ημερομηνία: 19-09-2019 | Συντάκτης:

Επείγουσα συνάντηση με το Δ/ντή της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας εκπαίδευσης για το γνωστό θέμα που υπάρχει σχετικά με τη λειτουργία των Δημοτικών Σχολείων 10ο Πύργου και Πρασίνου που εξακολουθούν να παραμένουν κλειστά με απόφαση των διαμαρτυρόμενων γονέων, ζητά ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου.

Αναλυτικά ο σύλλογος δασκάλων στην επιστολή του αναφέρει:

“Παρακαλούμε θερμά, λόγω της έκρυθμης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί τόσο στο Δημοτικό Σχολείο Πρασίνου, όσο και στο 10ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου λόγω της κατάργησης του Δ. Σχ. Αγίας Φιλοθέης, καθώς και για άλλα θέματα που αφορούν στην εκπαιδευτική περιφέρεια αρμοδιότητα του Συλλόγου μας, να αποδεχθείτε το αίτημά μας για κατεπείγουσα συνάντηση μαζί σας, προκειμένου να σας εκθέσουμε τεκμηριωμένα και υπεύθυνα τη θέση του Συλλόγου μας τόσο για τα αρνητικά τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα στα σχολεία μας, όσο και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι συνάδελφοί μας και με την προοπτική άμβλυνσης των αντιθέσεων και εύρυθμης λειτουργίας των σχολικών μονάδων”.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος