FOLLOW US: facebook twitter

Συγκροτείται Περιφερειακό Δίκτυο Τουρισμού στην Αρχαία Ολυμπία στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου CI-NOVATEC

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Με θέματα τη συγκρότηση Περιφερειακού Δικτύου και την υπογραφή πρωτοκόλλου συνεργασίας – καταστατικού, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου στην Αρχαία Ολυμπία, Συνάντηση Στρογγυλής Τραπέζης του έργου CI-NOVATEC – “Πελατειακή Ευφυΐα για Καινοτόμα Τουριστικά Οικοσυστήματα-CustomerIntelligence for inNOVAtiveTourismECosystems”. Το έργο υλοποιεί η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας ως επικεφαλής εταίρος, στο πλαίσιο του Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας Interreg Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020.

Στόχος του έργου είναι η συλλογή δεδομένων εμπειρίας από τον ίδιο τον επισκέπτη, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν για να διευκολύνουν επιχειρηματικές και πολιτικές αποφάσεις, που  θα δημιουργήσουν προστιθέμενη αξία στο τουριστικό προϊόν. Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας έχει επιλέξει ως πιλοτικές περιοχές την Αρχαία Ολυμπία, τα Καλάβρυτα και τη Ναύπακτο, από όπου, μέσω της εφαρμογής μιας καινοτόμου μεθοδολογίας,  θα συλλέξει τις εμπειρίες των επισκεπτών.

Το Περιφερειακό Δίκτυο θα αποτελείται από τον Δήμο, τους τοπικούς εκπροσώπους των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, τους υπευθύνους των ευρέως αναγνωρίσιμων σημείων (Αρχαιολογικοί Χώροι, Μουσεία κ.α), τους εκπροσώπους πολιτιστικών συλλόγων και άλλων συλλογικοτήτων, τους τοπικούς αντιπροσώπους και άλλα εν δυνάμει ενδιαφερόμενα μέρη.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος