FOLLOW US: facebook twitter

Δήλωση Χρήστου Παλαιολόγου

Ημερομηνία: 18-02-2019 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Η απόφαση της ειδικής επιτροπής του άρθρου 152 σχετικά με την αντικατάσταση του διαγραφέντος δημοτικού συμβούλου κ. Μάλλιαρη από το Δ.Σ. του Συνδέσμου «Ηρακλής», αποκαθιστά τη νομιμότητα και αποτελεί δικαίωση όσων πιστεύουν σε μια Τοπική Αυτοδιοίκηση που στηρίζεται σε αρχές και σέβεται τις θεσμοθετημένες διαδικασίες.

Ευθύς εξ αρχής είχαμε δηλώσει ότι για εμάς το ζήτημα ήταν καθαρά θεσμικό και σε καμιά περίπτωση δεν προσφερόταν για επικοινωνιακή εκμετάλλευση και στείρα αντιπολίτευση.

Αντίθετα με τον κ. Μάλλιαρη που εμφανίστηκε θιγόμενος και δήθεν πολιτικά διωκόμενος, στήνοντας γύρω από το θέμα ένα επικοινωνιακό σόου, κρατήσαμε στάση υπεύθυνη από την αρχή μέχρι το τέλος.

Τους δημοτικούς συμβούλους της αντιπολίτευσης που ως μέγιστοι νομομαθείς βιάστηκαν να αποφανθούν, να καταγγείλουν, να μιλήσουν για πραξικόπημα (!) και άλλα τέτοια ηχηρά και μεγάλα τους αφήνουμε στην κρίση των Δημοτών.

Τέλος από την όλη υπόθεση εκείνο που έχει περισσότερη αξία είναι ότι φάνηκε ποιοι πολιτεύονται με σοβαρότητα και ευθύνη και ποιοι λασπολογούν και διαστρεβλώνουν την αλήθεια. Και τίθεται αμείλικτα το ερώτημα. Ο κ. Μάλλιαρης παραιτήθηκε από την θέση του Προέδρου του Δ.Σ. του Συνδέσμου «Ο Ηρακλής» λόγω δημοκρατικής ευαισθησίας κ.λ.π. όπως διατείνεται αυτός και οι περί αυτόν; ΟΧΙ, όπως αποδεικνύεται από την άνω απόφαση παραιτήθηκε γιατί δεν μπορεί πλέον να είναι πρόεδρος ή μέλος του άνω συνδέσμου και γιατί πάντα όποιος πήγε απέναντι στην νομιμότητα έχασε.

Χρήστος Παλαιολόγος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος