FOLLOW US: facebook twitter

«Σύγκληση Δ.Σ για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο με πρωτοβουλία της Αντιπολίτευσης»: Ανοιχτή επιστολή Α. Καράμπελα προς τους επικεφαλής και ανεξάρτητους συμβούλους του Δ.Σ Πύργου

Ημερομηνία: 12-11-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Νέα, Πολιτική

[vc_row][vc_column][vc_single_image image=”18771″ img_size=”full”][vc_column_text]Ανοιχτή επιστολή προς τους επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και τους ανεξάρτητους συμβούλους του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου, με θέμα «Σύγκληση Δημοτικού Συμβουλίου με πρωτοβουλία της Αντιπολίτευση σχετικά με το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Πύργου, απέστειλε ο υποψήφιος δήμαρχος και επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης «ΠΥΡΓΟΣ- ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ».

Ειδικότερα στην ανοιχτή επιστολή Καράμπελα αναφέρονται τα εξής:

«Κυρία και Κύριοι Επικεφαλής των Παρατάξεων της Αντιπολίτευσης

Κύριοι Δημοτικοί Σύμβουλοι

Με την από 7-11-2018 ανοιχτή επιστολή της Παράταξής μας ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’ καλούσαμε τον Δήμαρχο Πύργου να συγκαλέσει άμεσα συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το μείζον θέμα που έχει προκύψει σχετικά με την λειτουργία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου και κατ επέκταση της λειτουργίας του λιμανιού Κατακόλου.

Έχουμε γίνει όλοι μας αποδέκτες του με αριθμ. 195 Γ.Γ./31-10-2018 εγγράφου του Γενικού Γραμματέα του Δήμου για το συγκεκριμένο θέμα.

Από την δημοσιοποίηση του εγγράφου αυτού έχει προκύψει σοβαρότατο θέμα λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου( οργανωτικά και διαχειριστικά) αλλά και για την περαιτέρω λειτουργία του λιμανιού Κατακόλου, που αυτό κατά την άποψη της Παράταξής μας, όπως άλλωστε με ιδιαίτερη έμφαση το έχουμε επισημάνει με δημόσιες δηλώσεις μας, είναι και το κυρίαρχο.

Και είναι το κυρίαρχο γιατί η αναστολή λειτουργίας του λιμανιού θα έχει τεράστιες επιπτώσεις οικονομικές και κοινωνικές στο Κατάκολο, στον Πύργο και στην Αρχαία Ολυμπία.

Η έντονη αυτή ανησυχία μας εδράζεται-στοιχειοθετείται από δύο έγγραφα του Υπουργείου Ναυτιλίας(2343.2/3293/24-10-2018 και 2343-3-10/81566/2-11-2018).

Επειδή μέχρι σήμερα, ο Δήμαρχος απαθής και αδιάφορος, δεν ανταποκρίθηκε για την σύγκλιση του ΔημοτικούΣυμβουλίου σας καλούμε εφαρμόζοντας το άρθρο 67 του Ν.3852/2010 ‘’ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ’’(Με αίτημα του 1/3 του Συνολικού αριθμού των μελών του Δ.Σ. ήτοι Έντεκα) να συγκαλέσουμε εμείς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα:

‘’Επισημάνσεις σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Πύργου’’.

Σημειώνουμε ότι έχει συνταχθεί η σχετική αίτηση προς τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πύργου έχοντας θέση την υπογραφή τους τα τρία(3) μέλη-Δημοτικοί Σύμβουλοι της Παράταξής μας.

Πιστεύοντας ότι όλοι μας έχουμε αντιληφτεί την σοβαρότητα του θέματος, αναμένουμε  την θετική ανταπόκρισή σας (για την συλλογή των απαιτούμενων έντεκα υπογραφών)  και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση.

Με εκτίμηση

Για την Παράταξη ‘’ΠΥΡΓΟΣ-ΕΡΓΟ ΠΟΛΙΤΩΝ’’

ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ»[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

opap
300x600
olympia

Screenshot