FOLLOW US: facebook twitter

Street Volley Αρχ.Ολυμπίας: Στόχος η μύηση στο άθλημα

Ημερομηνία: 11-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Βόλεϊ (παράρτημα Δυτικής Ελλάδας) και τoν Ολυμπιονίκη,   διοργανώνουν μεθαύριο Κυριακή και ώρες από 9:00 έως 13:30,  τουρνουά Street Volley έναντι του Δημαρχείου. Η διοργάνωση έχει καθαρά εκπαιδευτικό χαρακτήρα με κύριο στόχο την μύηση των μαθητών στο άθλημα του βόλεϊ. Στη συνάντηση μπορούν να λάβουν μέρος μαθητές όλων των τάξεων από όλα τα σχολεία του νομού. Η συγκρότησή τους σε ομάδες θα γίνει πριν τους αγώνες από τους υπεύθυνους της Ομοσπονδίας Βόλεϊ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται στο πλαίσιο του προγράμματος:  «Ολυμπία, Ευρωπαϊκή αθλητική πόλη 2018».

Παράλληλα, στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται και ενημέρωση στους συμμετέχοντες από επιστήμονες, για την στοματική υγιεινή, καθώς επίσης και ομιλία από τον Πανεπιστημιακό καθηγητή κ. Κουτσολιά Νικόλαο, με θέμα «Ο Αθλητισμός στην Αρχαία Ελληνική Εκπαίδευση».

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους μαθητές των σχολείων του Νομού αλλά και όσους επιθυμούν να δοκιμάσουν την ξεχωριστή εμπειρία του Street Volley 4Χ4, να συμμετέχουν σε αυτή την διοργάνωση.

Ο Δήμος Αρχαίας Ολυμπίας ιδιαιτέρως ευχαριστεί την Εφορεία Αρχαιοτήτων Ηλείας και συγκεκριμένα την διευθύντρια κα Ερωφίλη-Ίριδα Κόλλια για την άριστη συνεργασία για την πραγματοποίηση της διοργάνωσης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος