FOLLOW US: facebook twitter

Ντίνος Καλαμπάκος: «Να κερδίσουμε την Κυριακή…»

Ημερομηνία: 11-05-2018 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Κόροιβος γύρισε το παιχνίδι στο τελευταίο δεκάλεπτο στη Χαλκίδα, με ένα εντυπωσιακό σερί 15-0, αλλά στο τέλος  ήταν άτυχος και δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη που θα του εξασφάλιζε και μαθηματικά την παραμονή στη Basket League. O προπονητής Ντίνος Καλαμπάκος ανέφερε μετά τον αγώνα πως η ομάδα του έχασε χρυσή ευκαιρία να «κλειδώσει» την παραμονή: «Μας έχει μείνει μια πίκρα γιατί ήταν ένας τρόπος να «καθαρίσουμε» από σήμερα και να μην πάμε πάλι στην τελευταία αγωνιστική, γιατί τα μαθηματικά είναι πάντα μαθηματικά και ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται. Οπότε νομίζω ότι χάσαμε μια χρυσή ευκαιρία σήμερα να κερδίσουμε το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήταν καταπληκτική η Κύμη και μας έβαλε δύσκολα. Ενώ είχαμε πει να σταματήσουμε το transition, που είναι ένα μεγάλο της όπλο και της δίνει ψυχολογία και ρυθμό, δεν τα καταφέραμε. Στο 2ο ημίχρονο ήμασταν πιο οργανωμένοι. Μια ομάδα που κινδυνεύει και η «θηλιά αρχίζει και σφίγγει», αρχίζει να αντιδρά και να κάνει πρωτόγνωρα πράγματα, όπως ήταν για εμάς η άμυνα που παίξαμε με τόσο πάθος, δεν μας είχαν συνηθίσει έτσι οι παίκτες μας όλη την χρονιά. Το παιχνίδι πήγε έτσι όπως πήγε, στα τελευταία 3 λεπτά είχαμε 1 στις 6 βολές, να το θεωρήσουμε αυτό ατυχία, να το θεωρήσουμε βλακεία , να το θεωρήσουμε ανησυχία δεν ξέρω. Το παιχνίδι πήγε στον πόντο και στο σουτ, γιατί έβαλε και ένα μεγάλο τρίποντο ο ΜακΦάντεν και έγειρε τελικά η πλάστιγγα προς την Κύμη».

«Ας κρατάμε μικρό καλάθι και βλέπουμε»

Όσο για το τοπίο στη μάχη της παραμονής, ο 53χρονος coach ανέφερε: «Έτσι όπως ήμασταν πιεσμένοι έπρεπε αυτό το παιχνίδι να το παίρναμε για να γυρνάγαμε σαν πανηγύρι στην Αμαλιάδα. Δυστυχώς η επιστροφή θα είναι ξανά πολύ δύσκολη. Σε τρεις μέρες παίζουμε ξανά ένα παιχνίδι,  πρέπει να το κερδίσουμε και να δούμε τι θα γίνει και με τα άλλα ματς, για να πούμε ότι σωθήκαμε και αυτή την χρονιά. Ας κρατάμε όμως μικρό καλάθι και θα τα πούμε την Κυριακή τα υπόλοιπα».

Ο Κόροιβος λοιπόν, την Κυριακή στις 5μ.μ. κερδίζει την υποβιβασμένη ομάδα των Τρικάλων στο κλειστό της Ήλιδας και αν δεν υπάρξει… περίεργο αποτέλεσμα στην Πυλαία, στον αγώνα ΠΑΟΚ-Φάρος, θα πανηγυρίσει την παραμονή στη Basket League. Η διοίκηση του συλλόγου καλεί τους Ηλείους φιλάθλους να γεμίσουν την Κυριακή το κλειστό και να σπρώξουν την ομάδα στη νίκη που θα φέρει και την παραμονή.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος