FOLLOW US: facebook twitter

Στρ. Καλογεράκος: «Οι στόχοι δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή-Οι βεβιασμένες κινήσεις ποτέ δεν έφεραν αποτέλεσμα»

Ημερομηνία: 07-12-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Αστέρας μετά από σπουδαία εμφάνιση, την καλύτερη φετινή, νίκησε 1-0 τον Πανηλειακό στο μεγάλο ηλειακό ντέρμπι κι ενώ θα μπορούσε και μεγαλύτερο σκορ με βάση τις πολλές φάσεις που δημιούργησε. Η ομάδα του Στράτου Καλογεράκου μπήκε στην τετράδα και θα επιδιώξει να μείνει εκεί, σε μια σεζόν που εξελίσσεται πολύ καλά για τους Αμαλιαδίτες, αν αναλογιστούμε πως η ομάδα άργησε πολύ να ξεκινήσει να χτίζεται το καλοκαίρι (από τα μέσα Αυγούστου και μετά), υπό την ηγεσία του Ανδρέα Παπαδάκου που ανέλαβε την ύστατη στιγμή -προς τιμήν του- το δύσκολο έργο να βγάλει τον Αστέρα από το αδιέξοδο.

Ο Στράτος Καλογεράκος, ο διπλωματούχος με UEFA B προπονητής του Αστέρα, ένας τεχνικός εργατικός και φιλόδοξος εδώ και δέκα χρόνια που ασκεί την προπονητική, έχοντας ως «εχέγγυα» την ιδιαιτέρως αξιόλογη καριέρα ως επαγγελματίας και ερασιτέχνης ποδοσφαιριστής, αμέσως μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Πανηλειακό προέβη σε δήλωση για την μέχρι τώρα πορεία του Αστέρα και για όσα ακούγονται στην Αμαλιάδα για την ομάδα, τονίζοντας πως «οι βεβιασμένες κινήσεις ποτέ στο παρελθόν δεν έφεραν αποτέλεσμα και ας αφήσουμε όλοι τα πράγματα να εξελιχθούν όπως οι αρμόδιοι έχουν σχεδιάσει». 

Η δήλωση του Στράτου Καλογεράκου έχει ως εξής:

«Η ομάδα του Αστέρα Αμαλιάδας μέχρι τις 25 Αυγούστου 2023 δεν είχε διοικητικό συμβούλιο, προπονητή, γήπεδο αγώνα και προπόνησης, φροντιστές, ρούχα και εξοπλισμό προπόνησης. Όλες οι ομάδες είχαν επιλέξει τις μεταγραφές τους και ήδη έκαναν προετοιμασία. Είχαν δηλαδή ολοκληρώσει τον σχεδιασμό τους! Οι ελάχιστοι ντόπιοι παίκτες της προηγούμενης σεζόν είχαν ήδη τις ελευθέρες στα χέρια τους και ήταν προ των πυλών της αποχώρησης! Ανέλαβα όμως υπό το βάρος μιας ενδεχόμενης αποτυχίας την ομάδα και ενώ προερχόμουν από μία εξαιρετική (κατά γενική ομολογία) σεζόν με επιτυχίες με τη Νίκη Τραγανού. Με την στήριξη και προτροπή του κ. Ανδρέα Παπαδάκου σε χρονική στιγμή όπου ελεύθεροι παίκτες στην αγορά υπήρχαν ελάχιστοι, η συμφωνία με το κ. Ανδρέα Παπαδάκο πριν την αναχώρησή του για το εξωτερικό ήταν η ομάδα να μη κινδυνέψει σε καμία περίπτωση για υποβιβασμό και αν αυτό καταστεί εφικτό να τερματίσει στην πρώτη εξάδα του πρωταθλήματος, λόγω της μεγάλης καθυστέρησης του καλοκαιριού. Επειδή όμως ο Αστέρας είναι μια ιστορική ομάδα με βαριά φανέλα, η νέα Διοίκηση και οι ποδοσφαιριστές έχουν αυτή τη στιγμή την ομάδα στη τετράδα και θα προσπαθήσουν για το καλύτερο. Επίσης ο Γενάρης είναι κοντά και όποιες διορθωτικές κινήσεις στο ρόστερ χρειαστεί θα γίνουν. Αυτή τη στιγμή ο Αστέρας με επικεφαλής το κ. Κώστα Παπαδάκο και τους συνεργάτες του χτίζουν, οργανώνουν το σύλλογο πολύπλευρα και επιθυμούν ο κόσμος να αγκαλιάσει και πάλι τον σύλλογο ώστε το επόμενο διάστημα να βρεθεί η ομάδα εκεί που η ιστορία της επιτάσσει. Επειδή κάποιοι έχουν κοντή μνήμη λοιπόν, ξεχνούν τι έχει συμβεί απ’ την αρχή της σεζόν θα ήθελα να τους ενημερώσω ότι οι στόχοι και ο προγραμματισμός σε μια σοβαρή ομάδα, δεν αλλάζουν από Κυριακή σε Κυριακή. Σήμερα (σ.σ. χθες) η ομάδα κέρδισε τον Πανηλειακό και είναι για πλέι-οφ ανόδου. Την προηγούμενη εβδομάδα έχασε και ήταν προς υποβιβασμό! Σήμερα η ομάδα ήταν γυμνασμένη και έτρεχε, ενώ πριν πέντε ημέρες αγύμναστη! Σήμερα έβγαλε αυτοματισμούς ενώ προ λίγων ημερών ήταν ασύνδετη και χωρίς πλάνο. Το πλάνο, λοιπόν, της ομάδας για αυτή τη χρονιά είναι συγκεκριμένο. Στις σοβαρές ομάδες υπάρχουν κάποιες ισορροπίες στα αποδυτήρια και οι όποιες βεβιασμένες κινήσεις ποτέ στο παρελθόν δεν έφεραν αποτέλεσμα. Επειδή τα χρήματα από μόνα τους και οι βιαστικές κινήσεις ποτέ δεν έχτισαν στέρεες βάσεις στις ομάδες, ας αφήσουμε τα πράγματα να εξελιχθούν όπως οι αρμόδιοι έχουν σχεδιάσει. Επειδή κάποιοι βλέπουν μπροστά τους μόνο το χρήμα, ας σεβαστούν τα χρήματα των διοικούντων και ας δείξουν αυτοσυγκράτηση. Καλά Χριστούγεννα και καλές γιορτές σε όλους».

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia