FOLLOW US: facebook twitter

Στόχος οι πανελλαδικές να γίνουν κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες τους

Ημερομηνία: 03-04-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Εκπαίδευση, Νέα
panelladikes

Βασική στόχευση της ηγεσίας του υπουργείου Παιδείας είναι να διενεργηθούν οι Πανελλαδικές Εξετάσεις σε ημερομηνία όσο το δυνατόν πιο κοντά στις καθιερωμένες ημερομηνίες τους

Αυτό δήλωσε η υπουργός Παιδείας, Νίκη Κεραμέως, σε δηλώσεις της στο ΑΠΕ-ΜΠΕ. Επανέλαβε, ωστόσο, ότι οι τελικές αποφάσεις θα εξαρτηθούν από την πορεία της εξάπλωσης και αντιμετώπισης του κορονοϊού, καθώς επίσης και από τις οδηγίες των ειδικών του ΕΟΔΥ.

Τόνισε, επίσης, ότι στόχος του υπουργείου είναι «να περιοριστεί όσο πιο πολύ γίνεται η αναστάτωση των μαθητών που προκαλείται από τον κορονοϊό, ιδιαιτέρως, δε, όσον αφορά στους μαθητές της Γ’ Λυκείου».   Η υπουργός, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ δεν παρέλειψε να εξάρει την προσπάθεια των εκπαιδευτικών, με τη βοήθεια των οποίων οι μαθητές έχουν στήριξη στη μελέτη τους εξ αποστάσεως. Tα στοιχεία για την εκπαιδευτική τηλεόραση είναι εξίσου θετικά, καθώς τη Δευτέρα, 30 Μαρτίου, που ξεκίνησε τη λειτουργία της για τους μαθητές δημοτικού, σημείωσε πολύ υψηλή τηλεθέαση, φτάνοντας στο 51,2% στις ηλικίες 4-14. Αυτό σημαίνει ότι την παρακολούθησαν περισσότερα από 125.000 παιδιά, ενώ συνολικά, έστω και για λίγο, το πρόγραμμα παρακολούθησαν συνολικά 588.313 τηλεθεατές.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος