FOLLOW US: facebook twitter

Στους ρυθμούς της Αποκριάς το 6ο δημοτικό σχολείο Πύργου!

Ημερομηνία: 04-03-2024 | Συντάκτης:

Γέλιο, γλέντι και… εκατοντάδες μικροί και μεγάλοι, κατέκλυσαν το 6ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και γιόρτασαν όλοι μαζί τον ερχομό της Αποκριάς!

Ο μπουφές γέμισε με πλούσια κεράσματα από τους γονείς του σχολείου.

Οι πορτοκαλάδες άφθονες και τα νερά δρόσισαν άπαντες, χορηγία του καταστήματος διανομής Μουστακάκης Παναγιώτης.

Αποκριάτικοι ήχοι απλώθηκαν σε όλο το προαύλιο, μαεστρικά από τον Νίκο Τζαμαλή / Plano Groupo που κάλυψε και τον ήχο!!!

 Η κλόουν ανέλαβε να διασκεδάσει τα παιδιά και…το πάρτι συνεχίστηκε με πολύ χορό, σερπατίνες και κέφι, κλείνοντας με την κλήρωση πολλών δώρων, προσφορά του Συλλόγου γονέων και κηδεμόνων!!!

Από την πλευρά του ο Σύλλογος, σχολίασε αναφορικά με το πάρτι: «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε πρώτα από όλους τον Διευθυντή μας, κ. Νίκο Κουσάβελο, για την διάθεση του σχολείου και την εμπιστοσύνη του, ΟΛΟΥΣ τους γονείς που μας στήριξαν με την παρουσία τους, τις λιχουδιές και τα γλυκίσματα που έφεραν, την συμμετοχή στην λαχειοφόρο κλήρωση και την βοήθεια που παρείχαν ώστε να πετύχει όλο αυτό, αλλά και για την καλή τους διάθεση!!!

Τις εκπαιδευτικούς που βρέθηκαν κοντά μας και διασκέδασαν μαζί με τους μαθητές! Τους χορηγούς και υποστηρικτές μας!!! Τέλος, αξίζει να ευχαριστήσουμε και να συγχαρούμε τους μικρούς μαθητές, που παρέμειναν στο τέλος για να καθαρίσουμε το σχολείο, κάπως έτσι αγαπάνε τα παιδιά το σχολείο μας…Παραμείνετε συντονισμένοι, για τις επόμενες δράσεις μας!!!».


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia