FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πύργο ο Μπαρμπαρούσης

Ημερομηνία: 16-05-2024 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Στον Πύργο εθεάθη το πρωί του Σαββάτου ο Γιώργος Μπαρμπαρούσης. Ο 33χρονος σέντερ φορ από τον Αστακό Αιτωλοακαρνανίας, που έχει θητέψει σε Δόξα Ν.Μ., Αστέρα Αμαλιάδας και Πανηλειακό, είχε συνάντηση με φίλους (και όχι μόνο) στην πρωτεύουσα της Ηλείας και εθεάθη στην κεντρική πλατεία, όπου απόλαυσε τον καφέ του!

Ο Μπαρμπαρούσης την Δευτέρα μέσω ανάρτησής του στο Facebook έκανε γνωστή την λύση της συνεργασίας του με τον Α.Σ. Ρόδος, στον οποίο έπαιξε τα δύο τελευταία χρόνια, όντας εκ των πρώτων σκόρερ της Γ΄ Εθνικής. Φέτος ο «Μπάρμπα» σκόραρε 21 γκολ με τη Ρόδο, στον 3ο όμιλο, όπου τέθηκε αντίπαλος του ΠΑΟ Βάρδας.

Ο Μπαρμπαρούσης έγραψε χαρακτηριστικά: «Έπειτα από δυο ποδοσφαιρικές σεζόν θα ήθελα να ανακοινώσω την λήξη της συνεργασίας μου με την ομάδα Α.Σ. Ρόδος. Θέλω να ευχαριστήσω και δημόσια τον πρόεδρο κ. Μαρτίνη, τον προπονητή, τους συμπαίκτες μου, τον κόσμο αυτής της ομάδας αλλά και του νησιού!
Εύχομαι από όλες αυτές τις δοκιμασίες η ομάδα να βρει το δρόμο της και να επιστρέψει εκεί που όντως ανήκει. Είναι υποχρέωση όλων! Εις το επανιδείν!».

Τώρα, το αν θα επιστρέψει μετά από αρκετά χρόνια στην Ηλεία, είναι δύσκολο, λόγω των πολλών προτάσεων, που, όπως είναι φυσικό, θα έχει και το φετινό καλοκαίρι, αλλά όχι απίθανο, καθώς έχει στενούς δεσμούς με το νομό μας.

Κώστας Πλιάγκος


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia