FOLLOW US: facebook twitter

Στον Πανηλειακό ο Νεοφώτιστος

Ημερομηνία: 21-09-2021 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αθλητικά, Νέα

Ο Πανηλειακός συνεχίζει τις προσπάθειες μεταγραφικής ενίσχυσης και συμφώνησε με τον 31χρονο μέσο Γιώργο Νεοφώτιστο, ο οποίος προπονείται κανονικά με την ομάδα από την προηγούμενη εβδομάδα. Ο Νεοφώτιστος τα τελευταία χρόνια ήταν στη Θύελλα Καταραχίου με ένα διάλειμμα μιας σεζόν στον Λ. Αστέρα Σκουροχωρίου (2018-2019). Ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής, που μπορεί να αγωνιστεί σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή. Ο Νεοφώτιστος υπέγραψε και θα ανακοινωθεί σήμερα από τους ερυθρόλευκους.

Η ανακοίνωση του Πανηλειακού για τον Γ. Νεοφώτιστο: «Ο Α.Ο. Πανηλειακός ανακοινώνει την συμφωνία με τον 31χρονο (γεν. 19/5/1990) ποδοσφαιριστή, Γιώργο Νεοφώτιστο, για την ένταξή του στο ρόστερ της ομάδας μας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος Πυργιώτης χαφ ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την ομάδα Ερασιτεχνών του Πανηλειακού, ενώ την τελευταία εξαετία έχει αγωνιστεί με μεγάλη επιτυχία στη Θύελλα Πύργου αποτελώντας βασικότατο στέλεχος της πυργιώτικης ομάδας και καταγράφοντας συνολικά 95 συμμετοχές και 5 γκολ σε Α1 και Α2 Ε.Π.Σ. Ηλείας. Μοναδική εξαίρεση της τελευταίας εξαετίας αποτελεί η σεζόν 2018/19, όταν ο έμπειρος μέσος φόρεσε τη φανέλα του Λευκού Αστέρα Σκουροχωρίου καταγράφοντας 28 συμμετοχές στο πρωτάθλημα της Α1 Ε.Π.Σ. Ηλείας.

Η Διοίκηση της ομάδας καλωσορίζει τον Γιώργο στην οικογένεια του Πανηλειακού και εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή σεζόν, με υγεία και πολλές επιτυχίες με την ερυθρόλευκη φανέλα».

Εξάλλου, η ανακοίνωση μένει για να ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές του Παναγιώτη Δημάκη και του Βασίλη Δασκαλόπουλου, που εδώ και μέρες προπονούνται με την ομάδα και υπάρχει συμφωνία.

*Αναλυτικό ρεπορτάζ Πανηλειακού στο αυριανό φύλλο της Πρωινής.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος