FOLLOW US: facebook twitter

«Έφτασε» ο Ηφαιστίωνας – Στον «πάγο» η Ηλεία

Ημερομηνία: 06-01-2020 | Συντάκτης:

Νέα «τσουχτερή» εισβολή από χθες στην Ηλεία, με την έλευση του «Ηφαιστίωνα» να φέρνει τοπικές βροχές, παροδικές χιονοπτώσεις στα ημιορεινά- ορεινά και θυελλώδεις βοριάδες και αισθητή πρώτη στη θερμοκρασίας.

Σήμερα, ημέρα των Θεοφανείων, θα επικρατήσει, σύμφωνα με τον προγνώστη καιρού Θοδωρή Κονδύλη, ήλιος με δόντια, λίγες νεφώσεις και ανέμους αρχικά σχεδόν θυελλώδεις με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία σε περαιτέρω πτώση (από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου).

Σύμφωνα με το δελτίο καιρού του «ΗΛΕΙΑ καιρός – Θοδωρής Κονδύλης» την Τρίτη και την Τετάρτη προβλέπεται γενικά γενικά αίθριος, με χαμηλές θερμοκρασίες & πολύ ισχυρό παγετό τοπικά έως -5 βαθμούς Κελσίου ενώ την Πέμπτη, λίγες νεφώσεις και αρκετή ηλιοφάνεια, η θερμοκρασία θα ανέβει λίγο (-3 έως 13 βαθμούς Κελσίου), παγετός ωστόσο τη νύχτα και νωρίς το πρωί.

Απαγόρευση κυκλοφορίας φορτηγών

Λόγω της κακοκαιρίας, η Τροχαία, ανακοινώνει ότι απαγορεύεται η κυκλοφορία φορτηγών, με ωφέλιμο φορτίο άνω του 1,5 τόνου, στο τμήμα Ε.Ο. Πύργος – Κυπαρισσία και Τσακώνα – Καλό Νερό έως και σήμερα 6 Ιανουαρίου τα μεσάνυχτα για την αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων.

Συγκεκριμένα:

Στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, από την γέφυρα του ποταμού Αλφειού, μέχρι και την γέφυρα του ποταμού Νέδα (Γιαννιτσοχώρι).

Στην εθνική οδό Πύργου – Κυπαρισσίας, από την γέφυρα του ποταμού Νέδα (Γιαννιτσοχώρι), μέχρι και τη Μεθώνη.

Στην εθνική οδό Τσακώνας – Καλού Νερού.

Εξαιρουμένων των οχημάτων οδικής βοήθειας, των φορτηγών που μεταφέρουν αλάτι και των οχημάτων εκτάκτου ανάγκης.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος