FOLLOW US: facebook twitter

Ώρα… σύμβασης για τη χερσαία ζώνη Κατακόλου – Ευρεία σύσκεψη στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας για τον σχεδιασμό

Ημερομηνία: 06-01-2020 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Κοινωνία, Νέα

Ευρεία σύσκεψη θα πραγματοποιηθεί μεθαύριο στα γραφεία της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στην Πάτρα, στην οποία θα συμμετέχουν εκπρόσωποι και υπηρεσιακά στελέχη του δήμου Πύργου και της Περιφερειακής Αρχής, προκειμένου να συζητηθεί ο σχεδιασμός για τη νέα χρονιά.

Στη σύσκεψη αναμένεται να αναλυθεί η πορεία των δημοπρατημένων έργων που «τρέχουν» μέσω της ΟΧΕ Κατάκολο-Πύργος-Αρχαία Ολυμπίας, καθώς και να καταρτιστεί πλάνο για την ένταξη νέων παρεμβάσεων στο Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Δυτικής Ελλάδας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της«Πρωινής», πιθανότατα ως το τέλος της εβδομάδας αναμένεται να έχει σταλεί προς υπογραφή από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων ΠΕ Ηλείας στον δήμο Πύργου η σύμβαση που αφορά τις εργασίες ανάπλασης της χερσαίας ζώνης του Κατακόλου, έργο ύψους 10,5 εκατ. ευρώ το οποίο δημοπρατήθηκε το καλοκαίρι με προσφορά έκπτωσης 47,45% και συμμετοχή δέκα εταιρειών στον διαγωνισμό.

Πηγές της Περιφέρειας ανέφεραν πως η συμβασιοποίηση του έργου έχει καθυστερήσει, καθώς προέκυψε διαφωνία μεταξύ δήμου και Διαχειριστικής Αρχής σχετικά με την επιβλέπουσα υπηρεσία του έργου, κάτι που όμως διαψεύστηκεεπισήμως και κατηγορηματικά από τη δημοτική Αρχή Πύργου.


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος