FOLLOW US: facebook twitter

Στον Δήμο Ήλιδας και με την… “βούλα” το Δημοτικό Κάμπινγκ Κουρούτας!

Ημερομηνία: 14-06-2023 | Συντάκτης:
Κατηγορίες: Αυτοδιοίκηση, Νέα

Παραχώρηση και με… “τη βούλα” για το Δημοτικό Κάμπινγκ της Κουρούτας στον Δήμο Ήλιδας, μετά και την επίσημη απόφαση που εξέδωσε η Εταιρεία Ακινήτων του Δημοσίου (ΕΤΑΔ Α.Ε.).


Η απόφαση αφορά στην παρούσα φάση την θερινή σεζόν και είναι απόρροια της στενής συνεργασίας που είχε ο Δήμαρχος Ήλιδας κ. Γιάννης Λυμπέρης με τον Εντεταλμένο Σύμβουλο & Εκτελών Χρέη Διευθύνοντα Συμβούλου της ΕΤΑΔ κ. Παναγιώτη Μπαλωμένο.

Από την πρώτη στιγμή ο κ. Λυμπέρης βρήκε ευήκοα ώτα, καθώς ο κ. Μπαλωμένος επέδειξε διάθεση συνεργασίας στην κατεύθυνση να ικανοποιηθεί το αίτημα του Δήμου Ήλιδας να εξακολουθήσει το κάμπινγκ να λειτουργεί ως δημοτικό για τους πολίτες της περιοχής και τους επισκέπτες.

Η κυρίαρχη διεκδίκηση

Τα τεκμηριωμένα επιχειρήματα που έθεσε ο κ. Λυμπέρης και η πολύ καλή σχέση που έχει αναπτυχθεί με τον κ. Μπαλωμένο, έχουν δημιουργήσει μία σταθερή βάση για περαιτέρω συνεργασία.

Βάσει της πρόσφατης απόφασης του κ. Μπαλωμένου, εγκρίνεται η βραχυχρόνια παραχώρηση χρήσης τμήματος ακινήτου ΑΒΚ 5 Κουρούτας (Camping Κουρούτας) Ν. Ηλείας στον Δήμο Ήλιδας, από τις 15 Ιουνίου έως τις 30 Σεπτεμβρίου 2023.

Με την απόφαση αυτή δίνεται η δυνατότητα στον δήμο να εκμεταλλευτεί τον χώρο του κάμπινγκ κατά την θερινή σεζόν, συνεχίζοντας τις προσπάθειες για περαιτέρω αξιοποίηση.

Η απόφαση είχε γίνει επί της ουσίας γνωστή μετά την πρόσφατη συνάντηση που είχε ο κ. Γ. Λυμπέρης με τον κ. π. Μπαλωμένο και τον βουλευτή κ. Α. Νικολακόπουλο και επισφραγίστηκε με την επίσημη απόφαση που εξέδωσε ο κ. Μπαλωμένος, προκειμένου να προχωρήσουν απρόσκοπτα οι διαδικασίες από την πλευρά του δήμου για την εκμετάλλευση του χώρου.

Ο κ. Λυμπέρης εμφανίστηκε ικανοποιημένος από αυτή την εξέλιξη και ευχαρίστησε θερμά τον κ. Μπαλωμένο για την ανταπόκρισή του στο δίκαιο αίτημα όπως είπε, επισημαίνοντας ότι έχει αναπτυχθεί γόνιμη συνεργασία μεταξύ τους, η οποία δήλωσε βέβαιος πως θα συνεχιστεί και στο μέλλον.  


Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καιρός Πύργος

mycoast
olympia